Eilinen päivä oli oikein onnistunut. Flamingossa oli super hauskaa ja nykyisen neljän tunnin uinti ajan takia ei ollut koko ajan kauhea kiireen tunne vaan saimme rauhassa polskia ja ehdimme hyvin käydä saunassa yms. Isot tytöt laski mäkiä ja hyppi hyppypaikalta ihan innoissaan mikä nyt oli arvattavissakin. Keskimmäinenkin laski rengas mäen yksikseen, viime kerralla ei vielä uskaltanut yksin. Molemmat hyppypaikat (3 m sekä 5 m)tuli  taas testattua niin tyttöjen kuin meidän aikuistenkin toimesta. Vaavelia en kolmoselle päästänyt vaikka sinne hän olisi kovasti halunnutkin.  Vaavelinkin uinti/sukellus taidot on jo sitä luokkaa että ei viitsitty hänelle laittaa kellukkeita koko reissun aikana kertaakaan. syvässä altaassa riitti kun vähän piteli mahan alta ja matalammissa altaissa (esim porealtaassa) vaaveli roikkui reunoissa ja ui minun ja miehen tai meidän ja reunan väliä. Familia mäkeä vaavelikin innostui ensin tyttöjen kanssa ja myöhemmin ilmankin tyttöjä laskemaan sillä tavalla ilman aikuista että minä vaan istuskelin alastulo altaassa ja tytttö itse kipitti rapuset ylös jonoon ja laski taasen alas, tätä sitten pitikin tehdä... laskea, laskea ja laskea!   Parin vuoden pääästä meidän ei tarvitse miehen kanssa muuta tehdä kuin naukkailla drikkejä porealtaassa ja lapset saa mennä omineen  .  Vaikka oli syysloma niin porukkaa oli silti silllai sopivasti, eli pahemmin ei joutunut mihinkään jonotella. Oikein onnistunut kylpyläläträys siis.

UIntikeikan jälkeen ajoimme Porvooseen Pizza Raxiin. Syö niin paljon kuin haluat lause koituu usein minun "turmioksi" ja niin tälläkin kertaa...  söin NIIIIIIN paljon että ajattelin että minut saa vierittää autoon. Lapsetkin söi hyvällä ruokahalulla pizzaa, salaatteja, kermaperunoita ja lasangea. Ruokapaikasta ajettiin sitten makuunin kautta kotiin. Mies oli luvannut lapsille että saavat katsoa leffan iltasella kun minä ähden zumbaan. Leffaksi tytöt valitsivat Liisa ihmemaassa joka oli aivan liian jännä (se olis kyllä k11 leffakin). Tai kyllähän tytöt sen katsoi mutta tuntui että moni juttu meni heiltä  täysin ohi ja molemmilla oli aika tiukasti kynnet suussa koko leffan ajan . Illalla kun mies li kysynyt että oliko jännä niin ei kuulemma yhtään mutta voisin  vaikka vannoa että molemmat isot oli aika jännityksissään elokuvasta. Vaaveli katsoi leffan myös mutta hän oli vaan innoissaan erilaisista karvaotuksista eikä sillä tavalla osannut pelätä tai jännäillä.

Itse käväisin eilen illalla siis sitten vielä zumbassa. Siinä zumbatessa kyllä mietin että ei ehkä ollut ihan fiksu veto vetäöä sitä pizzaähky noin ennen tuntia-... mutta minkäs teet, tehty mikä tehty... aivan loistava zumba tunti taas takana ja jo valmiiksi kipeät reisilihakset on nyt vieläkin kipeämmät.... rappusten kävely ei taida tänään olla mun juttu ollenkaan  .