Tähän päivään on mahtunut PALJON.. niin paljon että äiti on nyt väsy kuoleman partaalla mutta lapsilla sitä virtaa vielä riittää...

Aamulla jo aikaisin Tessan kasvattajat hakivat koiran näyttelyyn. Tuloksena ei ollut mainetta ja kunniaa mutta ihan kivan arvostelun sai kuitenkin ja nätsti oli käyttäytynyt paikan päällä, se lilenee tärkeintä.

Kun Tessa lähti maailmalle aloin minä kolistelemaan jotta saisiin lapset hereille. Vaavelin kummin kanssa oli sovittu että menisimme tänään hotellille jossa hän työskentelee syömään aamupalaa. Ruoka oli herkullista ja sitä oli paljon. Tytöt söivät hyvällä halulla vaikka mitä ja varmasti saivat masut täyteen.

Hotellilta menimme uimahalliin. Siellä "pikkuiset kalaprinsesssani" puljasi taas kuin viimeistä päivää. Vaaveli harjoitteli kovasti pääedeltä hyppääämistä , pariin otteeseen siinä jopa onnistuen. Isot uivat ja leikkivät winxejä.

UImahallista tulimme kotiin tekemään ruokaa. Ruuan jälkeen lähdimme kohti Porvoota ja Hoploppia. Tytöt oli aivan innoissaan sinne menosta (en ollut siis kertonut vasta kun siinä ruokaillessa että olemme sinne menossa). Mukaan tuli myös kaveri lapsineen.

2.5 tuntia, kiipelyä, ampumista, juoksemista , putkista ahtautumista, liukumäkiä , hyppimistä ja mitähän vielä....  äidillä tuli väsy.. lapsilla ei ihan vielä.

Nyt tulimme äskettäin kotiin ja minä tuijotan kelloa ja toivon että se armahtaisi hieman ...  kulkisi pikkuisen nopeammin niin pääsisi nukkumaan...

Huomenna on taas työpäivä minulla ja isommilta tytöiltäkin loppuu syysloma. Eli huomiselle on taas tiedossa aktiivinen päivä, rumpukerhoa, eskaria, koulua, tanssituntia ja zumbaa... no vierivä kivi ei sammaloidu.