Tänään tehtiin taas lasten pyynnöstä "hotelliaamiainen". Toisin sanottua, paistettiin munia ja pekonia, hedelmäsalaattia, suklaamuroja, tuoretta patonkia hedelmiä jne.... Aamiainen oli taas loistava ja kaikki saivat masuttäyteen. Herkku aamiaisen jälkeen läksimme lentokentän maastoon kävelylle. Reilu puolitoista tuntia ulkoiltiin lentokentän vierus metsää pitkin. Yksi koneen nousu ja laskeutuminen nähtiin aika lähi etäisyydeltä... hienon näköistä ja tytöt olivat ihan innoissaan.

Koska tytöt innostuivat koneista niin paljon niin keksimme että menemme katsomaan onko Lentomuseo auki.. ja olihan se. Hallillinen lentokoneita, sotakoneita, kevythelikopteri, ikivanhoja lentokoneita ja paljon ilmailukerhon kunnostamia koneita. Tosi kiva paikka ja mikä parasta ilmainen sisäänpääsy. 

Äsken tultiin kotiin ja nyt nopeasti ruokaa laittamaan jotta mies ehtii metsästys/nouto treeneihin Tessan kanssa. Tälle päivällä on vielä vanhimman piano tuntia sekä minun zumba. Illalla saunaa ja avaraa luontoa... minä sitten rakastan lauantai päiviä !

Kuvia pitkästä aikaa: