Ihanaa... huomenna on vapaata. Voi tehdä ihan mitä vain... tai no ainakin melkein .

Ajatuksena oli tosiaan lähetä kodalle mutta koska aamuksi lupasi tihkusadetta ja vaaveli on tänään ollut siinä ja siinä että onko kipeä vaiko eikö niin jätämme kotailun sunnuntaille. Huomenna suuntaamme aamusta  (jos vaaveli ei tule kunnolla kipeäksi) suurmarkkinoille. Tytöille on saatava kunnon nahkarukkaset. Viime vuonna ostin kyseisiltä markkinoilta vaavelille semmoiset ja ne oli tosi hyvä, nyt ne on vaan jo auttamattomasti liian pienet.

Huomenna ihan ensimmäisenä aamulla on tarkoituksena taas herkutella. Lapset ovat jo alkaneet odottaa viikonlopun "herkkuaamiaisia" eikä sillä , en minäkään valita. Kävin tänään töiden jälkeen kaupassa hakemassa pakastepatonkeja, hedelmiä, kananmunia, pekonia, tuoremehua, croisantteja yms muita herkkuja... huomenna menee siis aamiaiseen taas aikaa mutta sitähän meillä huomenna aamulla on, ei tarvitse kiiruhta mihinkään. ja ollaan kaikki kotona  ihan kaikki!!

 

Nyt lapset nukkuu. Vaaveli sammui kuin saunalyhty, oli tänään nukkunut melkein kolmen tunnin päiväunet ja oli aika vässykkä tuossa kun tulin töistä kotiin joten kipeäksihän tuo on kai tulossa. Iltaa kohden kyllä piristyi hieman, liekö lääkkeenansiota, ja leikki "maailman matkaajaa..." (=istuu matkalaukussa ja hokee katso minä lennän ) Hassu ipana.  Isotkin olivat aika väsyneitä, rankka viikko takana. Tuossa illalla he muovailivat muovailu vahoilla jotain taideteoksia ja leikisti möivät niitä toisilleen. HIeman oli kalliit hinnat kun pienen pieni etana veistoskin maksoi 100000 euroa... , tosin ei kai se taide ilmaista ole oikeassakaan elämässä . Ihan hauska ilta meillä oli tyttöjen kanssa vaikka pelkäsin jo että kaikki hyppii seinille kun ei päästy ulos (en viitsinyt viedä vaavelia kun oli sen verran kipeä)  mutta ei sittenkään. 

Nyt pötkölleen ja huomista vartomaan...