Viikonloppu on ollut ihan kiva. Eilen käytiin markkinoilla ja muuten vaan olla möllöteltiin , vanhin tosin kävi piano tunnilla mutta muuten ei tehty mitään. Itsekin jätin zumbat väliin ihan vaan koska kaipasin niin kovasti kotielämää. Tänään ollaan aamusella käyty retkellä ja nyt iltasella käytiin kaverin lapsen synttäreillä. Hauska päivä mutta päivän latisti kyllä kotiin tulo tunnelma, vaaveli on tulikuuma ja mittari heilahti samantien 39.4 asteen lukemiin...

NO nyt se sitten on kipeä, sitähän minä olen oko ajanhokenut, onkai kipeäksi tulossa, enään ei olla vain tulossa vaan ollaan jo! HUoh! Harvoinhan nuo kipeitä ovat mutta nyt kun on niin osaan vaan kuvitella miltä tuntuu olla huomenna töissä kun tietää ettäkotona on tulikuuma kekäle jolla on paha olla. Onneksi mummo lupasi tulla avuksi, vaavelillahan olisi huomenna kerho mutta se jää nyt väliin joten aamupäivän hoitopaikka menee sitten siinä.

Aamulla vaaveli oli ihan terveen oloinen, metsäretkikin sujui loistavasti. Nyt vaaveli on kaikkea muuta kuin ok, makaa reppana sohvalla tulikuumana ja väsyneenä. KOhta lääkitsen tyttösen ja vien nukkumaan... uni lienee parasta lääkettä.

Tässä muutama kuva aamuiselta retkeltä: