Tänään me sitten mennään... Tänään mennään tänään mennään...

Lapset oli eilen intoa täynnä kuin ilmapallot ja tytöt sai minuunkin tarttumaan tämään suuren innostuksen. Eilen kuultiin aika moneen otteeseen "Enään yksi yö sitten mennään..."

 Tänään mennään kylpylään, ihan koko porukalla ja ihan kahdeksi yöksi. Porealttaat täältä tullaan.... Olemme nin ansainneet tämän reissun. Edes se että matka saa aikamoisen loven rahapussiin ei alenna mieltä... syödään sitten kaurapuuroa loppu kuukausi .

Nyt aamulla isot lähtee vielä kouluun, eskariin ja minä töihin muutamaksi tunniksi. Ja kun kello lyö 13:00 niin sitten alkaa meidän perheen vapaa viikonloppu, tätä on odotettu niin kovasti että ihan meinaa itku tulla kun ajatteleekin, kylpyläravintolan notkuvia ruoka pöytiä, lämpöisiä altaita sekä, mikä suurin ja ihanin asia, koko perheen yhteistä aikaa. Tiedän että lasten silmät tulee loistamaan koko reissun ajan ja tiedän että uiminen on juuri se juttu jota he rakastaa. Trakoitus olisi myös vierailla TUrun linnassa ja biologisessa museossa.

 

Eilinen meni todella hyvin. Vanhin ei saanut raivareita eikä kukaan edes tainnut kiukutella. En sitten tiedä oliko tähän syynä into koittavasta kylpyläreissusta vai ihan vaan yksinkertaisesti ULKOILU. Lapset olivat eilen iltapäivällä ulkona useamman tunnin ja itse kun kotiuduin puoli seitsemän aikaa töistä/zumbasta niin vieä siinäkin vaiheessa leiksalta juoksi minua vastaan kolme punaposkista ja iloisat tyttöä. Raitis ilma saa ihmeitä aikaan.  YKsi syy raivottomaan päivään oli varmasti myös se että tytöillä ei ollut eilen ollenkaan "ruutuaikaa",, ei telkkaria, ei tietokonetta, ei mitään, vain ja ainoastaan leikkejä sekä ulkoilua...  

Mutta täytyy nyt tuota vanhinta kyllä sillä tavalla seurailla että jos on jokin juttu mitä hän ei saa sanottua niin se varmasti aiheuttaa pahaa mieltä ja se voi purkautua tuommoisena aggrena mutta toisaalta enhän minä voi sitä "vaivaa" hänestä pakollakan puristaa eli nyt on vaan odotettava että aika auttaa ja tyttö saa kerrottua mikä häntä vaivaa, olipa se sitten pieni tai iso asia. Ja voihan se olla että vaivaava asia ei enään vaivaakkaan ja senkin takia tyttö käyttäytyi eilen niin loistavasti, tiedä häntä....    

 

Mutta nyt siis blogi hiljenee muutamaksi päiväksi. Puhelimella voisin toki päivittää mutta se on olevinaan niin hankalaa... mutta sunnuntaina (viimeistään maanantaina) palaan kuvien kera!