Haa.... meidän oma kone toimii...  Aamulla ei en oikein malttanut nukkuakkaan kun tajusin että pääsen koneelle.... Ihanaa, pannullinen kahvia ja nettailua... siitä se hyvä päivä käynnistyy. 

 Nyt vois kai sitten kuulumisia enenmmänkin kertoilla.  tÄmä viikko on mennyt aika kiireisissä merkeissä. Maanantaina oli tyttöjen tanssitunti ja miun zumba, Tiistaina vierailtin vaarilla (tosi)myöhästyneiden isänpäivä kahvien merkeissä, keskiviikkkona tyttöjen jumppa sekä iltasella kävi Tessan pentueesta koira leikkimässä tuoss apihalla... voi sitä menoa ja meininkiä. Lumi vaan pöllysi kun kaksi koiraa paineli pitkin pihaa.  Eilen , torstaina, mummo vei keskimmäisen synttärishoppailulle ja syömään, mies oli vaavelin ja vanhimman kanssa käyneet kaupassa hakemassa tarvikkeita huomisia synttärijuhlia varten. Minä menin töistä suoraan zumbaan ja ahersin parisen tuntia hytkyen ja pytkyen.... en tosin vieläkään käsitä että miten saa yläkropan ja alakroman hytkytikytkyttämään samaan aikaan ja vielä siinä samalla liikkkua vasemmalle tai oikealle... mutta mahdollista se näyttäisi olevan, ei tosin minulle .

Tänään on sitten perjantai... Mummo tulee aamusta tänne vaavelin kanssa ja hoitelee keskimmäisen eskariin. ILtapäivästä en sitten vielä tiedäkkään. Kauheasti tekisi mieli mennä uimaan mutta toisaalta sitten tytöt on huomenna menossa mummon kanssa uimaan joten tänään ehtisi sitten tehdä kyllä jotain muutakin. Pulkkamäkeen voisi hipsiä tms... noh ilta riippuu  kyllä säästäkin, jos on ihan kauhia viima niin siinä tapauksessa mennään varmasti uimaan mutta jos sää pysyy kohtuu lukemissa niin ehkäpä pulkkailemaan kumparepuistoon... aika näyttää...

 

Huomenna sitten.... huomenna on ensin klo 12-14 keskimmäisen kaveri synttärit ja sen jälkeen mummo hakee tytöt ja lähtee uimaan ja sieltä tytöt menee sitten mummolle yökylään ja minä lähden... tibbadabbadaa.... kavereiden kanssa hieman juhlimaan....pikkujoulustelemaan etten sanois.  Tätä iltaa on nyt odotettu jo kaksi kuukautta ja nyt se on täällä.... RUokaa, juomaa, tanssia,laulua ja tulevan risteilyn (7.1 ) suunnittelua mitä parhaimmassa seurassa  Mä en kestäis milläään odottaa, olen kuin pikkuinen lapsi ennen joulua, monta yötä vielä, monta yötä monta yötä... ei enään kuin yksi.... JIHAA!!!!!!!   Saas nähdä onko olo yhtä innostunut kun sunnuntai aamu koitaa, mutta tällä hetkellä MIKÄÄN ei voi pilata juhla tunnelmaa.

 

 

Mutta nyt lisää kahvia koneeseen, vanhimman herätykseen ja aamutouhuihin... kyllä on ihanaa kun tietokone toimii taas.... nyt sitä miettii että miten on joskus (ei nyt niin kauan aikaa sitten) edes pärjännyt ilman konetta....