Nopea paivitys vieraalla koneella.... Oma kotikoneemme sanoi raks ja poks ja meni rikki. Nyt on sitten kotona pari pavaa oltu ilman konetta. Facebookkia pystyy hyvin kayttamaan puhelimella mutta blogin paivitys silla on kuin laittaisi etanan juoksemaan kilmetrin eli HIDASTA!!!!!!

 

Nyt meilla on vaarilta kone lainassa mutta kun se ei ole oma kone. Jostakin syysta en saa suomenkielisia aakkosia toimimaan oikein ja tasta syysta  osa kirjaimista puuttuu ja kun ei ole lapparia tottunut kayttamaan niin tuo hiiri tekee minut HULLUKSI!!!! No mutta hyva kuitenkin etta saatiin kone lainaksi koska sita ei tieda milloin tuo meidan kone on taas ehja ja johan tassa hajoaa nettiriipuvuuteen ennen sita. Kummallista muuten on se etta koneen tarkeyden tajuaa vasta kun sita ole... laskut pinoutuu poydalle eika omaa henk koht mailia paase tarkistamaan, tai no sen olen tarkistanut kylla puhelimella hatatapauksien takia....

 

No mutta nettiriipuvuudesta lapsiin...

Lapset nauttii talvesta. Eilenkin tuli oltua monta tuntia ulkona. Isot tytot hiihti ihan innoissaan ympari pihaa, vaavelin kanssa potkukelkkailtiin ja pulkkailtiin, kylla talvi on ihanaa aikaa.  Muutama talvikuvakin minulla on mutta niiden kanssa taytyy kylla odottaa oman koneen korjaantumista...

Paasaantoisesti kaikki on siis kohdalaan Blogi paivittyy nyt hieman harvemmin , siis siihen asti kun oma koneemme on kunnossa.

 

Nyt lapsia herattamaan ja valmistautumaan toihin lahtoon. Tanaan toiden jalkeen menen tuplazumbatunnille joten illalla on olo varmasti aika naatti.