Tänään on ollut perus työpäivä.. tai no, aika hiljaista joten ehti siinä tekemän rästi hommiakin pois alta.

Kotona tytöt olivat vietäneet aikaa mummon kanssa. Mummo oli käynyt vaavelin kanssa trimmauttamassa Hani koiralle hieman siistimmän lookin ja sen jälkeen hakeneet keskimmäisen eskarista. Vanhimmalla olikin koulua tänään kahteen asti joten hän sitten kotiutui vasta myöhemmin.

Kun tulin kotiin töistä olisi ollut ihana vaan rojahtaa sohvalle mutta takaraivossa jyskyttävä päänsärky pakotti ulos... Ja hyvä että pakotti koska oli aivan ihana ulkoilu ilma. Illaksi lupasi hurjaa lumi/räntä/vesi myräkkää mutta vielä se ei ollut iskenyt päälle. Aikamoinen tuuli kyllä oli mutta se ei haitannut menoa. Hieman ennen kuutta siis laittauduttiin piha vetimiin ja painuttiin pihalle. Mummon ja vaavelin kanssa heitetttiin ensin pieni lenkki ja sen jälkeen kun mummo lähti kotiin jäimme minä ja vaaveli pihalle leikkimään isojen kanssa poliisi leikkiä (en tosin joutunut tekemään mitään, lapset juoksi turvaliiveissään ympäri pihaa ja hoki "olen poliisi!"). Hetkisen siinä pihalla nöllittyämme päätimme lähteä katsomaan kuinka kovaa mahtaakaan leikkikentän mäki luistaa toppavehkeissä. Ja luistihan se ... hurjan kovaa!  LIukumäkeilyn lisäksi tytöt innostuivat tekemään lumi/hiekkaenkeleitä maahan. Nyt on leikkikenttä koristeltu kaikenlaisin merkkein . Enkeleiden teon jälkeen juostiin vielä eläinleikin parissa ja hieman hippaleikkejäkin ehdittiin harrastaa. Aivan ihana ulkoilu PITKÄSTÄ AIKAAN, kukaan ei nirissyt, kukaan ei narissut, kukaan ei tapellut vaan kaikki leikki nätisti, joskin aika riehakkaasti mutta sovussa toistensa kanssa... mä niin rakastan noita kolmea pikku höttöpää prinsessaani 

Nyt on jyskyttävä päänsärky tipotiessään. Tytöt leikkii yläkerrassa sovussa barbeilla ja minä möllöttelen koneella. Kohta nuppusille evästä ja hyvät yöt. Itse taidan hieman lueskella jotain hyvää kirjaa ja sitten itsekkin painua hyvissä ajoin nukkumaan.

Tämähän oli mukava päivä!