Eilen oli taas mukava vapaa päivä, rennon letkeä lauantai. Aamu päivällä vaan olla möllöteltiin tyttöjen kanssa. Käytiin lenkillä ja viikattiin pyykkiä, Tytöt leikkivät kotia ja koulua ja winxejä jne. Vanhin joka oli perjantaina pois koulusta kuumeen takia oli jo todella pirteä eikä olisi voinut uskoa että hänellä on mitään kuumetta ollutkaan. Koska tyttö oli niin pirteä lupasin että hänkin saa lähteä <kids zumba partyihin< johon heidät oli ilmoitettu jo aiemmin ja jonka pelkäsin jäävän väliin vanhimman sairastuessa. Mutta hyvä näin nyt ei tarvinnut kenenkään jäädä pois partyista. 

Iltapäivällä  ne sitten oli, zumbapartyt. MInä menin kavreiden kanssa aikuisten partyihin ja isot tytöt lasten partyihin. Vaaveli sitten viihdytti isäänsä sen parisen tuntia jonka ajan muut zumbasivat.  

Lasten partyt teki tyttöihin suuren vaikutuksen. Vielä iltasella tytöt kertoilivat minulle miten zumba on saanut alkunsa ja mitä kaikkea he olivat kids zumba partyissä tehneet. Tällä hetkellä elämää suurempikin aarre on partyistä saadut zumbarannekkeet, vaavelillekkin minun piti sitten semmoinen ostaa ettei raukka parka nyt ihan ilman zumbailu huumaa jää.  Vaikka nuo lasten partyt maksoivat 10 euroa /lapsi niin taisi olla joka ikisen sentin arvoinen. Piparia ja mehuakin tytöt olivat kuulemma saaneet.

Ilallla kun kaikki oli kotiutuneet zumbistaan käytiin saunassaja katseltiin avaraa luontoa jonka aiheena oli majavat, vaaveli tosin totetsi että "katsokaa , ihana pikkuinen hiiri se sieltä tulee..." kun majava tuli ulos kolostaan . NO mutta hiiri tai majava, väliäkö sillä .

 

Tänää on sitten sunnuntai. Mies on aamuvuorossa töissä ja meillä tytöillä on nyt aamupäivä vapaata... ajatuksissa oli joku pieni metsäretki, ehkä kuumaa mehua termariin ja jos vaikka jotkut herkkupiparit . Iltapäivällä on yhdet synttärijuhlat ja ihan illalla sittten tulee taas tyttöjen viikon kohokohta "Tanssii tähtien kanssa". Vanhimman suosikkipari on Antti ja Ansku (Antti Tuisku siis) . Keskimmäinen joutuu valitsemaan nyt uuden parin koska hänen suosikki pari tippui viime viikolla, hän siis fanitti Jetroa ja susaa. Heidän tippuminen olikin dramaattinen paikka. Keskimmäisellä alkoi alahuuli väpättää ja oli oikein itku tullut kun suosikit olivat pelistä tippuneet, joskus se on niin vakavaa tuo telkkarin katsominenkin  Onneksi nyt tyttö on jo toipunut järkytyksestä ja uusi suosikki pari on mietinnässä .