Tänään on viimein, kauan, kauan odotettu vapaa päivä, minulla ja lapsilla siis, mies lähti juuri iltavuoroon töihin.

Aamulla lojuttiin pitkään koko porukka yöpuvuissa. Aamiaiseksi herkkuja , ei kiirettä mihinkään.. olla vaan ja ihmetellä.

Sitten kun viimein saatiin vaatteet niskaan läksimme pulkkamäkeen läheiselle pellolle... oli kivaa... tästä päivästä tulee hyvöä päivä! 

pelto ja pulkkamäki reissun jälkeen mies tuli sisään laittamaan ruokaa vaavelin ja vanhimman kanssa. Keskimmäinen halusi vielä hiihtää pihalla ja päätettiin kokeilla hänen kanssaan miten Tessa jaksaa häntä vetää suksilla. Meillä ei varsinaisia kunnon vetovaljaita ole mutta kokeiltiin nyt ihan semmosoislla tavis valjailla ja vaikka alku oli hankalaa, Tessa ei tajunnut että on luvallista vetää vaan seisoi tai lönkytteli Tuulin kanssa samaa vauhtia. JOssaakin vaiheessa keksin että nappaan Tessaa hihnasta kiinni ja hieman kannustan ja siinä Tessa sitten tajusikin idean. AIka kovaa kyytiä sai keskimmäinen. HUomenna kuulemma pitää koettaa uudestaan, tosin tyynyt peppuun olisi varmaan hyvä idea, sen verran monta pyllähdystä nähtiin. 

 

 

Nyt mies tosiaan lähti töihin. Lapset leikkii omiaan ja minä ajattelin imuroida. Tänään minä lähden viimeiselle zumbatunnille ennen joululomaa ja mummi tulee tyttöjen kanssa siksi aikaa. Zumban jälkeen, saunaa ,karkkia ja avaraa luontoa... tästä täytyy tulla hyvä päivä!