Tänään on itsenäisyyspäivä ja meillä on lastenpikku joulut. OHjelmassa on piparin leivontaa ja saunomista. Laskeskelin tuoss aettä jos kaikki lapset ketkä olin aajatellut mukaan pääsee niin talo täytyy iltapäivällä yhdestätoista lapsesta ja muuutamasta lapsen mielisestä aikuisesta.  Nuarulta ja älämölöltä ei varmasti voi välttyä! 

 

Eilinen olikin semmoinen sutina päivä että en ehtinyt blogia päivittämään. Aamulla nukuttiin pitkään ja mentiin läheiseen pulkkamäkeen, pulkkämen jälkeen tytöt hiihteli ympäri pihaa intoa täynnä. Vaavelikin kokeili ensimmäistä kertaa hiihtämistä ja hyvinhän tuo meni. 

 

Iltapäivällä mentiin mummin ja papan luo pikku joulustelemaan. Mummi oli tehnyt jouluruokaa ja pikkuiset paketitkin jokainen sai mukaan. Ja iltasella vielä kun kotiudttiin mummilasta läsin minä pitkälle lenkille Tesan kanssa ja mies jäi auttelemaan lapsia pukin listojen kanssa. Oli aivan ihan ilma kävellä ja ihmetellä. Alkava flunssakin jäi sille tielle. Tai on tässä vielä nuhaa mutta ei sen kummenpaa. 

Mutta nyt täytyy alkaa laittaa paikkoja järjestykseen.  Vaavri tulee ennen yhtä hoitamaan tyttöjä minun zumban ajaksi ja sitten zumbailun jälkeen päräytetäänkin pikku joulustelut käyntiin .