Eilen oli vanhimman joululuhla... kaunis tilaisuus. Oli aivan ihana katsoa ekaluokkalaisia jotka aivan tosissaan ja keskittyneesti esittivät laulunsa. Vanhimmasta näki että valot häiläisi silmiä ja silmät oli sikkurassa koko ajan   . Vaavelikin jaksoi tilaisuuden suht hyvin. Tosin välillä aina kommentoi esityksiä "Naapurin Jesse...", "Jenna menee..."  "Joku laulaa.." "Paljon tonttuja..." "Pieni pukki"... jne... mutta tuskipa se ketään häiritsi (Toivottavasti ainakaan).

Eilen oli myös syntymäpäiväni... (joku ihan pikku luku tuli täyteen). Oli kiva huomata että ihmiset muistaa... facebookkiin tuli paljon, paljon  onnittelu viestejä ja puhelin piipitti koko aamun... Pari aivan ihanaa pakettiakin sain... Kiitos kaikille onnittelijoille!

 

Tänään olisi työpäivä ja sen jälkeen lähdemme miehen kanssa jouluostoksille. Ihana,  ihana mummo  lupasi olla meillä koko päivän ja laittaa tytöt tarvittaessa nukkumaan jotta saamme hoidettua loput ostokset ja kauppareissun sekä pakettien jakelun ympäri kyliä. Tarkoitus oli myös mennä käymään mieheni kanssa syömässä jos ehditään. Viime kerrasta että olemme kahdestaan istuneet samaan pöytään ilman lapsia on aikaa aivan hurjan paljon ja nyt kun siihen ilmaantui tilaisus niin se on kyllä käytettävä hyödyksi... Viime aikoina elo on ollut semmoista pikapäivitystä asioista toisilleen ohi mennessä ja tuntuu että hetkellinen pysähdys, edes pieni sellainen tulee tarpeeseen.

Mutta nyt aamuhommiin.. vanhimmalla alkaa tänään koulu poikkeavasti jo kahdeksalta. Heillä on herkku päivä, eli saa ottaa karkkia ja sipsiä mukaan ja ruokailun jälkeen he sitten pelailevat ja syövät herkkuja .  Keskimmäisellä on tänään viimeinen eskaripäivä ennen joululomaa, mummo oli eilen vienyt eskaritädille kukkasen.. ihana mummo taas... minä en olisi missään vaiheessa sitä olisikaan ehtinyt hoitaa.

Mutta nyt kahvin keittoon...