Tänään on ollut kiva päivä. Aamu alkoi ulkoiluilla. Tessa veti taas isoja tyttöjä suksineen perässään ja tytöillä riitti hauskaa. Lunta on taa sadellut joten lumitöitäkin sai paiskia. Aamu touhujen jälkeen ihan vaan möllöttelyä. Lapset leikki jeesus vauvaa ja enkeleitä.  Vaaveli oli Jeesus vauva ja isot vuorollaan enkeleitä, sotilaita tai Maria. Olkkarissa oleva asrkku pöytä toimi jeesus vauvan seimenä ja vaaveli pötköttteli pöydän uumenissa pitkiä aikoja. 

ILtapäivällä lähdin tyttöjen kanssa lasten kauniimpiin joululauluihin aittakorven seurakunta talolle. Oli oikein mukava tilaisuus.. tai noh...  isot lapset tykkäsi ja vaaveli keskittyi kiusaamaan kaveriani joka oli myös perheineen paikalla.  Joululauluista menimme vaarin luo kahville ja äsken hän heittti meidät sitten kotiin. Mies on iltavuorossa vaarin autolla ja hakee meidänauton sitten vaarilta pois kunhan kotiutuu töistä.

 

HUomenna olisi taas töitä tiedossa... huomenna on myös vanhimman joulujuhla iltasella, vanhimman luokka esiintyy siellä joten onhan se mentävä paikalle.