Kyllä se vaan on niin että 24 tuntia ei vaan riitä mihinkään... ei sitten millään vaikka kuinka yrittäisi. 

Eilen meillä oli ihan mahtavat pikku joulu pirskeet lasten kansssa. 11 lasta vanhin 8 v ja nuorin 2 v. Saunomista ja pipareiden leivontaa ja koristelua. vä'lillä metelitaso kiihtyi hurjiin tasoihin. Pääasiassa naurua ja rätkätystä . IHan loisto pikku joulut... ensi vuonna sitten uudestaan . Kiitokset Veera , Taru ja Marika että jaksoitte raahata perheenne meille... hauskaa oli!

 

Eilinen meni siis pikku joulustellessa, tai sen lisäksi kävin päivällä zumbassa ja illalla makasin levynä sohvalla ja rentouduin juhlien jäljiltä.

Tänään oli sitten työpäivä. Työpäivän alusta myöhästyin koks akäytin keskimmäisen neuvolassa, hänen tarkat terveiset laitan hänen omalle sivulleen mutta pääsääntöisesti kaikki kunnossa. Lääkäri sanoi että tytön kropasta näkee että tykkää urheilla, pelkkää lihasta koko tyttö.  Semmoinen tekemisen meininki oli myös kaikissa "tempuissa" mitä lääkäri käski tekemään että meinasi huoneesta loppua tila. 

Neuvolan jälkeen heitin tytöt eskariin ja menin itse töihin. Hurjan rauhallista on ollut nyt nämä viime päivät, himppusen tietty tuo lentoemojen lakko aiheuttaa semmosita "turhaa ja tuottamatonta työtä" mutta ihan on ehtinyt kaikki hommat hoitamaan. Puhelimet tänään tosin temppuili ja niiden kanssa sai olla ihmettelemässä mutta muuten todella rauhallista.

Töiden jälkeen hain kotoonta nälkäisen porukan ja painelimme suoraa päätä prisman ravintolaan syömään. Lapsilla oli kauhea nälkä ja buffa tuli heille kyllä tarpeeseen. Vanhin söi miltei kymmenne lihapullaa ja lisäksi perunamuussia, pizzaa , salaattia jne. Keskimmäinenkin psteli pizzaa ja salaatteja ennen näkemättömällä ruokahalulla. Vaaveli söi tapansa mukaan kaikkea mitä hänen eteen kantoi ja hänelle meinasi oikein tulla harmi kun lähdimme pois... vielä olisi kuulemma pitänyt syödä .

Ruokailun jälkeen käytiin vielä kaupassa mutta koska masut oli niin täynnä ei sieltä oikein tehnytmitään mieli ostaa, pikku juttuja vaan. Nyt lapset nukkuu ja minä istua nökötän koneella ja mietiskelen että mihin ryhtyisi seuraavaksi... olis pyykin viikausta ja järkkäämistä mutta toisaalta... on se päivä huomennakin!