Huomenna olisi arki taas.. hieman jännitäväkin arki.. Työkaveri on kolme päivä poissa ja minun pitäisi selvitä ihan omineni... himppusen jänskättää vaikka periaatteesa kai hommat hallitsenkin jo aika hyvin.

Arki alkaa myös miehellä aamuvuoron merkeissä. Tytöillä jatkuu loma ja mummo tuleekin tyttöjen kanssa tänne oleilemaan. Toivottavasti ilmat sallii ulkoilun jotta ei heillä ihan vallan käy aika pitkäksi.

Itse käkin taas töissä viiteen ja ulkoilusta on turha edes unelmoida... tai ehtiihän sitä viiden jälkeen himppusen pulkkamäessä riehua mutta kun on pimeetä niin ei oikein innosta. Huomenna iltasella minulla olisi taas tosi tosi pitkästä aikaan zumbaa... tuntuu että viime kertaa ei enään edes muista kun siitä on niin kauan aikaa... Toivottavsti on tehokas tunti jolla saisi tämän jouluposso olon pois.

Tänään on ollut vielä rauhaisapäivä, oikein mukavakin vielä. Aamulla oltiin pari tuntia ulkona , potkuteltiin, lenkkeiltiin ja huhkittiin lumitöitä. Iltapäivällä sain mieluisia vieraita kun muutamat sukulaiset kävi joulu/synttärikahveilla. Lapset intoili wiin kanssa ja leikkivät koiraa siinä samalla... paljon ääniä ja iloista menoa.

Nyt lapset on nukkuneet jo hyvän aikaa ja itsekkin hivuttaudun kohta vällyjen väliin.. se olis herätys kello päivä taas huomenna