Mikä kumma siinä on että uni ei tule vaikka kuinka väsyttäisi. Mie olen pari päivää käynyt jotenkin tosi ylikierroksilla ja viime yönäkin sain odotella unta pitkälle yli puolen yön... nyt sitten kyllä väsyttäisi , no ei auta vinkua... nyt vaan reippaasti nokka kohti uutta aamua, lapsille aamupalaa, itselleni pari pannullista kahvia , töihin ja sieltä zumbaan... ehkä se uni tulee sitten tänä iltana ajoissa kun ei ole muutamaan iltaan tullut.

Tänään tosiaan menen töistä suoraan zumbailemaan, tuplatunti pitänee huolen siitä että ainakin kroppa on väsynyt kun kotiin tulee. Mies lupasi käyttää tytöt uimassa tänään ja nyt aamusella mummo tulee vaavelin kanssa kun mies nukkuu yövuoron jäljiltä. Ulkona on aika kiva ilma joten eiköhän mummon ja vaavelin aika kulu sujuvasti ulkoilun merkeissä tämän aamupäivän. 

Tänään ruokiksella on minun pakko löytää itselleni toppapuku... että kun ahdistaa kun ei ole kunnon ulkoiluvatteita. Eilen käytiin pasaatissa sellaista metsästämässä ja itse asiassa löysinkin ihan kivat housut ja sen lisäksi olisi löytänyt pari zumbapaitaa ja zumbailu kengät mutta minua kävi ärsyttämään palvelunpuute ja vedin sitten kypsästi herneen nenään  ajattelin että se liike ei mun rahoja tarvitse. Siellä (siis urheilukaupassa)  oli kolme myyjää joista ketään ei olisi voinut vähempää kiinnostaa tulla palvelemaan minua. Tuollaisissa kaupoissa käydään vain ja ainoastaan palvelun takia joten jos ei asiakas kiinnosta niin mie menen muualle ... NIH!!!   NYt tosin himppusen harmittaa että minähän se ilan toppapukua jäin.. mutta onneksi  työpaikan lähellä on intersportti josta sellaista voi mennä etsimään.

 

Muuta tähän päivään ei sitten mahdukkaan, töitä ja zumbaa ja lapsille koulua/eskaria/ulkoilua ja uimista... mutta en usko että tytöt valittaa viime uimareissusta on aikaa satavuotta  joten he ovat ihan innoissaan kun pääsevät pulikoimaan.

Huomenna mies lähtee risteilylle ja minä töiden jälkeen tyttöjen kanssa kaverille suunnittelemaan maanantaisia lasten pikku jouluja, tarkoituksena olisi ainakin paistaa ja koristella pipruja ja saunoa. PIkkujoulusteluja pidetään hienosti 6.12 2011 eli vähän niinko itsenäisyyspäivän hengessä.... pitääköhän meidän pukeutuakkin hienosti .