Eilinen ei ollu ihan niin kauhea päivä töissä kuin maaantai. Sain jonkin verran tehtyä rästi hommia pois ja ehdin jopa hakemaan khviosta kahvian ja pullaa.Tylsistymään ei kuitenkaan ehtinyt ja ylitöiksi meni taas.. tosin tälle kertaa vain vartin verran. Ja pöydälle jäi aika paljon hommia odottamaan tätä päivää. Nyt lähes toivon että tänään olisi rauhallisempaa että ehtisin tehdä hommat pois ennen lomaa, ei jäisi sitten kolleegalle minun hommia pyörimään.

Eilinen oli muuten aivan mukava päivä. Kun kotiuduin töistä lähdimme uimaan. UImahallissa oli oikein kivaa ja vaaveli hyppi ja pomppi veteen suurella innolla. Isot leikki merihevosia yms. UImisen jälkeen käytiin kaupasa ostamassa "herkku iltapala" tarpeet, eli patonkia, hedelmiä, tuoremehua jne... KOtona sitten paisteltin atngit ja nautittiin iltapala kaikessa rauhassa. Iltapalan jälkeenmies laittoi lapset nukkumaan ja minä lähdin lenkille Tessan kanssa. Kuuden kilometrin lenkki tuli heitettyä ja siitä n. 700 metriä umpihanki tepastelua ... oli kyllä aikalötköpötkö olo siinä vaiheessa kun kotiin pääsin... sitten ei vaan kuin saunaan ja sängyn pohjalle.

 

Tänään on tosiaan viimenen työpäivä ennen lomaa. Töissä kun saisi asiat kuntoon niin sitten voisi hyvillä mielin lomailla. Tänän illalla menen zumbaan. Mummi lupasi tulla tytöt hoitamaan niin ei mene mummolla sitten niin myöhään kun zumba on kuitenkin vasta 1930 ja mummo tulee tyttöjen kanssa jo yhdeltä.

 

Jaa mutta nyt se olisi pari kuppia kahvia ja töihin lähtö...