AUTS AUTS AUTS... eilinen zumban kaksoistunti tuntuu pohkeissa.... rappuset..yhtä tuskaa  toisaalta ihan hyvä tietäpähän jotain tehneensä .

Eilinen päivä meni nopeasti. Aamulla töihin ja mummo tuli tänne lasten kanssa. MInä lähdin töistä suoraan kahdeksi tunniksi zumbaamaan ja kun tulin kotiin oli enää iltapusujen vuoro ja lapset sänkyihin ja minä ja mies sohvalle.   Mies oli väsyttänyt lapset uimahallissa sekä leikeissään niin hyvin että nopeasti tytöt simahti sänkyyn päästyään.

Kun saatiin lapset nukkumaan me miehen kanssa herkuteltin pitaleivillä ja jutskailtiin kaikenlaista, tekipä hyvää sammuttaa tietokone ja oikein kuunnella mitä toisella on sanottavana..vaikka aiheet vaihteli kesälomasuunnitelmista viikonlopun viettoon ja menneissä juhlista tuleviin juhliin, ystävistä lapsiin ja taas niihin ystäviin (eli aiheet rönsyili ja mitään "tärkeää" ei asia listalla ollut)  niin silti oli aivan ihanaa tulla kuulluksi ja kuunnella mitä toisella onkaan sanottavaa... jotenkin tämä elo on ollut taas viime aikoina semmoista tilannetietojen päivitystä ja  teki hyvää oikeasti jutella. Nyt sovittiinkin että yksi ilta viikossa... päivä vaihtelee miehen töiden mukaan mutta kuitenkin yksi ilta viikossa, tietokoneet pysyy kiinni ja telkkari pysyy sammutettuna ja ainakin yhtenä iltana viikossa oikeasti kuunnellaan toista olipa sitten sanottavana mitä hyvänsä.

 

 

 

Tänään miehellä olisi iltavuoro. MInä kiiruhdan tuossa yhdeksäksi töihin ja mies saattelee keskimmäisen eskariin. Vanhin meneekin jo kahdeksaksi kouluun.  Minikääpiö ja mies ovat suunnitelleet potkukelkkalenkkiä Tessan kanssaja muutenkin pihalla olisi lumitöitä tarjolla eli heidän aamupäivä menee varmasti ulkoillen. Mummo tulee tyttöjen kanssa siinä vaiheessa kun mies lähtee töihin. 

Iltaselle ei ole mitään suunnitelmia. koska mies menee autolla töihin me tuskin viitsimme lähteä uimaankaan tyttöjen kanssa... en tiedä... no aika näyttää..kivahan se on joskus perjantai illat viettää ilman minuutti aikatauluakin.

 

jaaps mutta nyt aamupalan laittoon ja lasten (anhimman) herätykseen...

Hauskaa päivää kaikille!