Se olisi torstai taas.... 

Töitä ja zumbaa tiedossa tälle päivälle... Näin aamulla tuntuu kauhealta ajatella että seuraavan kerran kun tulee kotiin on kello jo kahdeksan ja lapset nukkumassa mutta kyllä se zumban (tuplatunnin) antama hyvä fiilis sitten illalla kuitenkin palkitsee...

Eilen minulla oli vapaa päivä ja ööö tota noin... myö ei tehty MITÄÄN... . TYtöillä oli jumppa ja sen ajan minikääpiön  kanssa kiipeilin koulunpihalla olevilla lumikasoilla ja leikittiin  sutta, puuta, lumihiutaleita, karhuja koiria jne (tuo tytön mielikuvitus on kyllä rajaton). Mutta siis jumpan lisäksi ei mitään... aamulla käytiin kaupassa ja muuten vaan oltiin . Itse tuossa yhdenmaissa  pötköttelin oshvalla ja sanoin tytöille että "Äti himpun huilii..." Tunnin päästä herään siihen että vieressä pötköttää mollamaija ja tytttöjen pulina kuuluu keittiössä... "Oho mie nukahdin..."  Onneksi tytöt eivät ollleet keksineet mitään järisyttävän typerää vaan olivat piirtäneet ja minikääpiö oli huolehtinut että minulla on unilelu kainalossa .

 

Tänään mies menee yövuoroon töihin. Ja koska hänellä on vasta eka yö niin hän pystyy hoitamaan lapset ja mummo saa vapaa päivän . Tarkoituksena miehellä olisi mennä tyttöjen kanssa uimaan sitten iltapäivästä kun isommat kotiutuu eskarista ja koulusta. UImisen lisäksi heidän on käytävä ostamassa synttärilahja vanhimman koulukaverin synttäreitä varten jotka ovat huomenna illalla Hesburgerissa.

MInunkin mieli halajaisi kovasti uimaan mutta nyt ei kyllä enne viikonloppua ehdi.... lauantaina vaikka sitten.

 

joops mutta nyt aamuhommiin ja tavaroiden pakkaukseen... se on näinnä torstai päivinä roudattava kaikki zumbavehkeetkin töihin ja koska illalla laiskottelin enkä niitä valmiiksi etsinyt, on se reimu edessä siis nyt.