Kylläpä oli taas maanantai... Aamulla töihin..lapset kouluun , eskariin ja kerhoon, töistä kotiin ja tyttöjen tanssiin, tansista kotiin vaatteiden vaihtoon ja zumbaan, zumbasta kotiin ja lentävä vaihto miehen kanssa , mies lenkille ja minä suihkuun... Nyt kun tähän istahdin niin en taida enään ylös päästä... Ei sillä... en valita mutta joskus sitä miettii että milloin nämä kiireet loppuu.... 

 

Mutta kiiireistä viis.. tänään törmäsin ongelmaan... mutta tällä kertaa erittäin mukavaan ongelmaan...  Vajaa kuukausi sitten ostamani farkut jotka olivat aika kireät ostettaessa tuntui tänään tipuvan ja valuvan koko ajan... muutenkin olen muutaman vaatekappaleen kummasti isontuneen parin kuukauden aikana... eli taitaa alkaa zumbasta oikeasti olla tehoa... vaaalla en ole pahemmin vieraillut muta sama se mitä se näyttää koska nyt just alkaa tuntua siltä että kroppaonihan kivasti kiinteytytnyt ja mikä parasta... olo on ihan mielettömän hyvä... en muista milloin olisin tuntenut oloni fyysisesti näin jaksavaksi ja kykeneväksi...  LISÄÄ LIIKUNTAA minulle... tuntuu vaan niin hyvälle! 

Mutta liikunnasta huomiseen.. Huomisesta tulee toivottavasti hurjan mukava päivä . Aamulla tietty työ ja koulu ja eskarikuviot mutta kun kotiudun töistä ja kun keskimmäinen kotiutuu puoli seitsemältä kaverinsa synttäreiltä, pääsemme minä ja mies ihan kahdestaan ulos... Mummo oli ehdottanut miehelle että josko menisimme vaikka syömään  tai jotain ja hän tule lasten kanssa illaksi ja laittaa ne nukkuman  ja niinhän me sitten teemme... nyt saa sitten sitä aikaa..aikaa ihan vain olla.  Olla vaikka ihan vaan hiljaa jos niinkseen tulee.  Kuulostaa aika loistavalta... eikö?