Taas sitä on hurahtanut muutama päivä ihan huomaamatta.  Mihinhän ne katosi ?

Sunnuntaina lapset oli mummin ja papan luona hiihtämäsä ja minulla oli harvinaista "OMAA AIKAA". Oman ajan käytin Tessan kanssa jäällä hiipparoiden ja maailman suuriman karkkipussin kanssa sohvalla . Lapset oli pois vitisen tuntia ja voi kun talo tuntui tyhjältä ja hiljaiselta ilman heitä. Tytöt olivat kuitenkin viihtyneen mummin ja papan hoivissa, jopa niin hyvin että minikääpiö ei oliis millään halunnut tulla takaisin kotiin .

Eilinen meni taas pääkolmantena jalkana juosten, Töissä oli rauhallista mutta kotona sitten ei istuttukkaan ennen ilta yhdeksää. Töistä suoraan nappasin tytöt autoon ja kiisin tanssi tunnille, tassitunnilta tytöt kotiin ja zumbaan. kello oli tosiaan hdeksän kun suihkun raikkaana lösähdin koneelle. Ei tarvinnut kauan koneella ihmetellä ennen kuin uni tuli.

Tänään on onneksi rennonmpi päivä. Töissä tulevat haasteet on tietenkin vielä mysteereja mutta iltapäiväksi ei ole kummempaa.Yleensä tiistaisinhan olemme käyneet uimassa mutta nyt se jää väliin. Minikääpiö ja keskimmäinen on aika nuhaisia eikä viitsi niitä tieten tahtoen nyt vilstuttaa tai muuta. ja sitä paitsi tällle päivälle on luvattu loistavaa ilmaa (aurinko ja plus kuutta astetta) ja jos se hyvä ilma toteutuu niin taidamme lähteä koko porukka jäälle kunhan minä nyt kotiudun viidne jälkeen. Tällä hetkellä tosin kun ikkunasta ulos katsooo ihmettelen syvästi että missä se AURINKO ON mutta ehkäpä se vielä kohta tuolta pilven takaa kurkistaa. 

 

Nyt aamupala touhuihin ja töihin....