Aivan ihana päivä tänään. Pitkäperjantai ja VAPAAPÄIVÄ.

Aamulla oltiin ulkona jo ennen puoli kymmentä ja ulkona oltiinkin sitten ihan KOKO PÄIVÄ. Ihan just sain houkuteltua tytöt sisään iltapalalle ja kohta heidät laitan nukkumaann ja käperryn sohvan nurkkaan, väsynyt mutta onnellinen .

aamulla tosiaan läksin tyttöjen kanssa ulos. MIes nukkui yövuoron jäljiltä ja me päätettiin lähteä peltolenkille. Ilma oli heti aamusellakin lämmin vaikka pilvipeitettä oli reilusti. Peltolenkki venähti melkein parin tunnin mittaiseksi kun käytiin "uudella leiksalla" ja siellä törmättiin tuttuihin ja siellä sitten piti leipoa hiekkakakku jos toinenkin. 

Pelto lenkin jälkeen kotiin ja ruokaa masuun ja takaisin pihalle. Ulkona tramppapomppuja ja hiekkakakkuja, haravointia ja järjestelyä. Mies heräsi tuossa puolilta päivin ja yhtyi ulkoilu riemuumme. Porukalla haimme mummilasta peräkärryn ja lastasimme sen täyteen kaikenlaista kaatikselle joutavaa romua. Jonkin aikaa pihalla hommailtuamme mies lähti tyttöjen kanssa leikkikentälle ja minä Tessan kanssa piiiiiiitkälle lenkille. Aurinkoinen sää oikein helli kun tallustelin reilun tunnin lenkin. Lenkin jälkeen päätetttiin miehen kanssa napata minikääpiö pyärän kyytiin ja lähteä pikkuiselle pyörälenkille. Heitetiiin semmoinen 6 kilometrin lenkki fillareilla. Sillä aikaa isot tytöt leikki naapurin tytön kanssa trampalla sekä leikkikentällä. 

Nyt tosiaan sain tytöt houkuteltua sisään. Mies lähti salille ja  päivä alkaa kääntyä illan puoleen.

Ihana päivä ja Ihanaakin ihanampi perhe miulla, kolme pikkuruista prinsessaa ja maailman paras mies!