Taas tässä on ollut monta hienoa päivää. Niin hienoja että koneella ei ole ehtinyt muuta kuin käväisemään. Keväällä KAIKKI tuntuu olevan hyvin. Oma elämä hymyilee ja ystävienkin asiat tuntuvat loksahtelevan paikoilleen. Ihana ihana kevät.

Mutta aloittakaamme maanantaista. Viimeisestä vapaa päivästä pääsiäisenä. Ilma oli LÄMMIN ja lähdimme kodalle retkeilemään. Retkeily sujui onnistuneesti kuten aina tuolla. Lapset nauttivat retkeilystä ja oma mieli lepää metsän hiljaisuudessa. Oltiinkin kodalla aika kauan ja se teki hyvää kaikille. Kun sieltä kotiuduimme olimme koko porukan voimin pihalla ja tehtiin juttuja porukalla. IHANAA! MInä pääsin myös pitkästä aikaa ystävän kanssa zumbailemaan ja mies kävi salilla. Kaikki pääsiäisvapaat tuli kyllä käytettyä niiiiiin tarkkaan ettei niistä olisi enempää voinut nauttiakkaan.

Tässä muutama kuva kota reissulta.

Maanantain jälkeen päästään tiistaihin. ja paluu arkeen. Töissä oli mukavaa ja töiden jälkeen huomasi että kun on aurinkoa ja paistetta niin jaksaa , loppu ilta meni pihalla /pellolla ulkoillen ja  taas kerran yhdessä ollen. Miehellä oli aamuvuoro joten hän oli kotiutunut jo siinä vaiheessa kun minä tulin kotiin. Lapset eivät sisällä nokkaansa näyttäneet enään koulupäivän jälkeen vaan sisäleikit ovat muuttuneet nyt tramppapompuiksi, pyöräilyksi, hiekkakakkujen väkertämiseksi , hyppynarulla loikkimiseksi jne....  Tiistai ilta saapui ja minä kävin vielä Tessan kanssa piiiitkällä lenkillä... se on kumma miten tuota extra virtaa tuntuu pursuavan tuolta auringosta.

 

Eilinen keskiviikko sitten. Vapaa päivä minulla ja saatettin minikääpiön kanssa keskimmäinen eskariin ja sen jälkeen leikittiin hetki kaverin pihamaalla hänen saman ikäisen lapsen kanssa. Lounas aikaan Emmi kummi soitteli että josko olisi menty häntä moikkkaamaan Pasaatiin ja samalla syömään ja tottahan toki se kävi. Minikääpiö söi lounaan Pasaatissa ja sen jälkeen kierreltiin kaupoissa tekemässä muutamia ihania löytöjä. Kun tuli keskimmäisen eskarista hakemis aika me lähdettiin kotiin ja Emmi meni kohti pyykkitupaa.  Kotona siinä leikittiin pihalla ja kohta se mieskin tuli töistä. Vanhimmalla oli oma koulukaveri ja keskimmäinen leikki naapurin tytön kanssa. MInikääpiö puuhaili omiaan. Soittelin siinä ystävälleni ja sain IHANIA uutisia... Hänen mies on lähdössä moottoripyöräilemään ja hakisi miut mukaansa.... JEEEEEEEEE!!!! Ei kun kypäräpäähän ja valmistautumista kirkumaan . No en sitten kuitenkaan kirkunut. En vaikka ajettiin PIIIIIIIIIITKÄ lenkki ja välillä ajettiin KOVAAAAAA!!!!!! . Ensin meiltä KOtkasta Anjalaan, sieltä >elimäelle ja ruotsinpyhtään kautta ahvenkoskelle ja sieltä sitten kotiin. Olin koko reilun tunnin naama hangon keksillä ja vielä "mopoilun" jälkeenkin hymyilytti niin että meinasi naamaa alkaa oikein kiristämään. SE ON NIIIIIIIIIIIIIN IHANAA, kaikki se vauhti ja kurvit ja voi ihanuus... nyt sitten vaan kovasti odottelen milloin oman miehen moottoripyörä kuume nousee sille tasolle että sen on pakko se kortti ajaa ja pyörä hommata. Siihen asti lainailen kavereiden miehiä  

Pyöräilyn jälkeen oltiin ihan tuossa pihalla vaan ja kipaistiin leiksallakin. Kohta Emmi soitteli että saako hän ja Tomi tulla pistäytymään ja ja tottahan toki se sopi. Tuossa ne sitten istui ja me naurettiin taas niin paljon että mahaan oikein sattui. Välihuomautuksena sanottakoot että en muista milloin olisin ollut näin onnellinen jonkun muun puolesta kuin nyt... ihanaa kun kaksi minulle tärkeää ystävää on näyttäneet löytäneen toisensa. Kevät, rakkautta ilmassa . Mutta tosiaan siis siinä nuo istui hyvän tovin. Heitin lapset nukkumaan välissä ja sitten vaan juteltiin ja höpöteltiin.

Kun Tomi ja Emmi lähti kotiin oli olo kaikesta nauramisesta ja puuhailusta ihan kuoleman väsy. Katseltiin miehen kanssa vielä yksi leffa ja sitten nukkumatti korjasikin.

Aivan ihania päiviä siis takana ja toivottavasti yhtä ihania vielä edessä.

Nyt aamusella onkin jännät paikat. Keskimmäisen KOULUUN TUTUSTUMINEN. Tänään selviää luokkajaot sekä luokkakaverit. En tiedä  jännittääkö tyttöä vai äitiä enemmän. .

Ikäviäkin asioita päivään mahtuu... vanhimman hammaslääkäri näet mutta eiköhän siitä selvitä. Mies lupasi hänet sinne viedä vaikkakin myöhästyy töistä sen takia mutta minä myöhästyn tänään tuon tutustumisen takia niin en voi toista kertaa päivässä olla pois. JOten mies hoitaa nyt meidän neiti "hammaslääkärikammoisen" kuljetuksen. MIehellä on tänään iltavuoro ja mummolla on menoa iltasella joten Emmi kummi tulee hoitamaan tyttöjä hetkiseksi viiden maissa. Minä menen töistä suoraan zumbaan ja Emmi siis hoitelee tyttösiä sillä aikaa, ehkäpä tramppapomppuja tai hiekkakakkuja tiedossa. 

 

Mutta siis tiivistettynä. Ihania päiviä, ihania päiviä!