Alku viikko alkaa olla taas takana. Tiistai ilta ja kohta on keskiviikko... Edelleen aika lentää mutta nyt tuntuu hyvältä. Viikonlopun tankkaus perheestä on antanut voimaa myös alku  viikkoon.

Eilinen oli maanantai ja kiire päivä kuten aina. Töiden jälkeen tyttöjen tanssia ja tanssin jälkeen tytöt nukkumaan ja  minä zumbaan. Kiireeestä huolimatta päivä meni mukavasti ja eilisen päivän koho kohta oli ehdottomasti se kun minikääpiö totesi että "Äiti sie oot ihan hassu... " Ja hullua kikatusta siihen pääälle.. hassuttelua, minä osaan sen taas vaikka luulin sen hetkeksi unohtaneeni. 

Tänään oli tiistai ja AIKAINEN HERÄTYS, töissä piti mennä käymään jo kuudelta ja ahkeroida siellä reilu puoli tuntia ja sitten kotiin laittamaan vanhin kouluun ja muut omiin hommiinsa ja yhdeksäksi takaisin töihin... Mutta vaikka töihin piti mennäkkin muutamaan otteeseen oli tänään silti kohtuu mukava päivä töissä. Asiakkaat oli iloisia ja oli ihana kuulla useammastakin suusta kiitokset ja iloinen palaute kun asiakkaille oli saatu juuri mitä he olivat halunneet. Eli vaikka töitä tuli paiskittua ylitöinäkin niin hyväpäivä silti.

Töiden jälkeen menin kotiin hakemaan tytöt ja miehen ja lähdettiin koko porukalla uimaan. En voi uskoa kuinka hyvä mieli tulee kun katselee omia hymyssä suin polskivia lapsia.  MInikääpiö hyppi ja sukelteli kuin isommatkin ja isot tytöt nyt olivat kaloja niin kuin aina. POrukkaaa hallissa oli vähän ja siinä tuli kerran jos toisenkin mietittyä että voi kumpa tämä hetki ei päättyisi koskaan, kaikki nauroi ja olivat iloisia.

Uimareissun jälkeen kello olikin jo niin paljon että lapsille iltapalaa ja tytöt nukkumaan. Mies hoiti  tänään iltapuuhat ja minä lähdin Tesssan kanssa lenkille, aivan mahtavassa säässä tuli tallusteltua kilometri jos toinenkin , taitaa lähennellä 7 kilometriä tuo lenkki. Ihan loisto fiilis kyllä tuli siinä tarpoessa.

Nyt mies lähti vuorostaaan salille ja minä tässä hieman istun ja ihmettelen ja kohta se on nukkumaan meno aika itse kullakin. ehkä ensin kaivelen hieman pakastinta josko sieltä löytyisi herkkuja mutta kohta nappaan kirjan kainaloon ja painun peiton alle sitä lukemaan. 

Ihana alku viikkko ja loppu viikosta on tulossa vielä parempi... mutta siitä lisää myöhemmin....