Aika mukavan rennon lötkeä viikonloppu....

Eilen oli tosiaan agility ja vanhimman pianotunti sekä sen lisäksi minä käväisin zumbaamassa. Muuten päivään mahtui ulkoilua ja rentoa yhdessä oloa. Illalla katsottiin miehen kanssa leffaa ja pötköteltiin sohvalla. 

Tänään aamusella menimme Emmi kummin hotellille syömään aamupalaa  koko porukalla ja höpöteltiin siellä pitkä tovi.  Puoli yhdentoista jälkeen kotiuduttiin ja huonosta kelistä huolimatta isot tytöt lähtivät pyöräilemään. Jonkin aikaa tytöt ulkoili ja olivat oikein mielissään kun saivat tehtäväkseen hakea pullaa kaupasta kahvivierasta varten. 

Kaveri tuli kahville ja höpistiin siinä jonkin aikaa ja samalla sai koirat hieman juoksennella keskenään...

Nyt vaan tässä ollaan ja ihmetellään... 

Kohta Vaari tulee hakemaan isot tytöt teatteriin. Kyminsuussa menee viimeinen näytös "Risto räppääjä"  näytelmästä ja Vaari "vuokrasi" tytöt sitä katsomaan. Samaaan seurueeseen lähteen keskimmäisen kummin tyttö, Kiia. Aluperin meillä oli tarkoitus että teatterin aikana me oltaisiin lähdetty lenkille minikääpiön ja koirien kanssa mutta tuo sää on AIVAN KAMALA... eli vettä sataa ja vaikka lämpöasteita on viitisen astetta niin ulkona on semmonen kalsea ilma. Ei tehty ulkoiluun tuommoiset säät...   HRRRRRRRR!!!

 

Nyt sitten vaan luultavasti köllötellään ja möllötellään.

Semmoinen palauttava viikonloppu tämä. Aivan ihanaa kun kerrankin miehelle on sattunut vapaa viikonloppu ja ollaan kotona koko porukka.