Keskiviikkoinen vapaa päivä alkoin aurinkoisena ja ajattelin että jeee.... sade jota oli luvattu on väistynyt. Lähdettiin minikääpiön kanssa saattaamaan keskimmäinen eskariin ja silloin näin mustat pilvet jotka taivaallla vaani... ei ei se sittenkään olisi satamatta tänään.  Eskari lenkin jälkeen päätettiin leikkiä pihalla  koska vielä ei sade ollut kuitenkaan alkanut. MInä haravoin pikkuisen ja minikääpiö teki kakkuja hiekkalaatikolla.  Jonkin aikaa siinä  puuhasteltiin ja sitten päätettiin lähteä kauppaan.  Kauppareissulla kävimme myös syömässä koska jotenkin tuntuuu niiiiiiin turhauttavalta tehdä yhdelle lapselle ruokaa.

Kauppa ja lounas reissun jälkeen tultiin kotiin ja alkoi kellarin siivous. Nopean sulamisen aiheuttamat vedet olivat vallanneet kellarin ja vaikka enään vedestä oli muistona vai likaiset lattiat niin jonkinhan nekin jäljet oli sieltä siistittävä. Lattiat pesuun ja samalla pyykkien pesua ja kaappiin viikkaamista. Aika kuluu lentäen. .  Kun isot tytöt oli saaatu kotiin koulusta ja eskarista lähdimme uimaan. UImassa oli oikein kivaa ja taas sain todeta että minulla on aivan loistavat lapset , riemunkiljahduksia, pommihyppyjä , sukellusta ja uimista. IA että minä rakastan noita hetkiä jolloin näen lapseni olevan onnellisia! 

Nyt uimisen jälkeen onkin sitten ollut lötköpötkö olo.  Lapset leikkii nätisti mutta minulla on jotenkin heikko olo. JO toisena päivänä tuntuu että energiaa ei vaan ole mihinkään ylimääräiseen, onneksi on vapaa päivä eikä sitä energiaa tarvitsekkaan olla. Huomenna olisi vielä työpäivä ja sitten alkaa pääsiäisloma. Neljä päivää ihan vaan olla möllötystä, siinä luulisi saavan akut ladattua .