Tänään on keskiviikko ja minun vapaa päivä.

Aamu alkoi vanhimman kouluun laittamisella sekä keskimmäisen saattamisella eskarin. Minikääpiön kanssa ulkoiltiin sateesta huolimatta. Vaikka sää oli harmaa ja vettä tuli kaatamalla niin silti mieli oli keväinen... Sateesta johtuen lumikinokset sulavat silmissä ja asfaltti on tullut näkyviin jo koko matkalta meiltä koululle. KOhta sitä pääsee itsekkin aloittamaan työmatka pyöräilyn.

Kevät fiiliksesta johtuen keksin että tänään lähtee toppavaatteet kellarin sopukoihin ja tilalle raijataan kevät vehkeet. Nyt on jo puolet toppavaatteista pesty ja kuivumassa kaappin säilömistä varten. Kevätvaatteet on kaivettu kaapin perukoilta ja pipotkin on vaihdettu kevyempiin....Enään pikkuisen yli kolme viikkoa vappuun.... onhan sen kesän sieltä kohta tultava. 

 

Pyykin pesun ja ulkoilun lisäksi tänän on isojen tyttöjen viimeinen jumppa. Jumpan lisäksi muuta suunniteltua ohjelmaa ei olekkaan. Sateesta huolimatta  lähdemme kohta ulos. Potkukelkat ja pulkat voisi siirtää jo vajaan ja kaivella tytöille hiekkaämpäreitä esille kuraleikkejä varten.. ihana ihana kevät .

Nyt tytöt hoputtaakin tuossa että pitää päästä pihalle... joten ei kun saappaita ja kuravaatteita etsimään....