Tänään oli keskimmäisellä jännittävä päivä, koulutielle siunaamiskirkko. Tapahtumaa olikin jo osattu odottaa viime vuotisesta kokemuksesta ja tieto siitä että  siunatut saavat mukaansa  pienet lahjat sai tytön melkein tärisemään innosta. Kun minä tulin töistä kotiin puoli kuuden maissa oli kotona kauhea mietintä MIKÄ JUHLAMEKKO SINNE LAITETAAN PÄÄLLE??? Kirkon tilaisuus alkoi kuudelta ja tosiaan tänään jäi minulta agiltyt väliin kirkon takia mutta eihän tuommoista tapausta halua missata ei sitten millään.   Kirkollinen tapahtuma meni loistavasti ja lahjaksi uudet koululaiset saivat lastenraamatun. PIkkuisen erilaisen kuin vanhin viime vuonna ja kovalla innolla tytöt sitä yhdessä selailivat. Aika vähän porukkaa oli kirkossa paikalla ja mielessä kävikin että olikohan tiedotuksessa käynyt jokin viba koska monet samaan seurakuntaan kuuluvat mutta eri eskareissa olevat eivät olleet tietoisia koko tapahtumasta . Meidän eskarista oli Paula täti myös mukana siunaamassa eskarilapsosiaan koulutielle.

Tässä muutama kuva, tosin harmiksemme kamera hajosi kirkonlattialle ja kuvat jouduimme ottamaan kamerakännykällä  joten kuvalaatu ei ole paras mahdollinen.

Ja meidän tyttönen on tuo joka toisessa kuvassa kameraan päin kuikuilee 

 

 

 

Kirkkoilun lisäksi lapset ovat tänän käyneet isänsä kanssa kalassa. Suurta kalansaalista ei mukaan kuitenkaan tarttunut mutta kokemusta sitäkin enemmän. Hasuaka oli tytöillä olleet. Vanhin ja keskimmäinen olivat opetelleet heittämään virveliä ja minikääpiö kertoi saaneensa "Piikkikala" mikä se sitten lieneekään. 

 

Koska minulta jäi agilityt tänään väliin ja katsoin että juuri ja juuri ehdin Venytys tunnille. ja  niin sitten kirkkoreissun jälkeen kirmasin sinne. Ajatuksena oli semmoista kivaa pientä venymistä mutta ei eie ei... joka paikka kyllä venyi... ei oikein tinnyt huutaako tuskasta , nauraako kivusta vai luovuttaako leikin kesken... Aika mojoviin kohtiin sattui venytykset. Nyt on kyllä hyvä fiilis ja joskus kun aikataulut vaan passaa niin ihan varmasti tuolle tunnille menen uudelleenkin.  Sillä välin kun minä venyi ja vanuin oli mies laittanut lapset nukkumaan. Äsken kun minä sitten kotiuduin tuossa puolen jälkeen lähti mies sitten salille.... aikamoista sumplimista ja aikatauluttamista mutta nyt taas tuntuu että kyllä me tämä homma handlataan.  

Huomenna minulla olisi vapaa. Aamulla kello soi kuuden jälkeen ja tarkoituksena olisi polkaista, muun väen vielä nukkuessa, aamuzumbaan. Aamupäivälle on pankkiasioita ja iltapäivälle saadaan vieraita. Kiva päivä tulossa (toivon mukaan) taas. Keskimmäinen odottaa huomista kuin kuuta nousevaa,onhan huomenna heidän eskarin kevät terki lUoviin. Bussilla esakarilaiset lähtee ja omien eväiden lisäksi ruokasyödään luovissa. Ohjelmassa on lountopolkua, veneilyä, uimista (rohkeimmille) ja saunomista sekä mukavaa yhdessä oloa. Vähiin käy keskimmäisen eskaripäivät kohtahan se on jo iso koululainen.