Mukavia päiviä takana taas. Eilen oli vapaa päivä, siis minulla. Aamulla kello soi 0630 ja 0635 olin jo pyöräilemässä kohta Aamuzumbaa  aika HERÄTTÄVÄÄ!!!! 

Päivä meni siivoillen ja pankki asioita hoidellen. Keskimmäinen oli eskariretkellä luovissa ja oli heittänyt talviturkin 15 asteisessa meri vedessä....hrrrrrrr. Vanhimmalla oli peruskoulupäivä ja minikääpiö "auttoi" minua siivouksessa. Iltapäivällä Tomi ja Emmi tuli kyläilemään ja aika meni taas kuin siivillä. Lapset reihui, syötiin jätskiä ja naurettiin, oikein mukavata .

Eilen Iltasella aloin jo aavistella pahinta ja tänä aamuna se sitten osottautui todeksi... minikääpiö on kuumeessa.  ÄRSYTTÄVÄÄ. Onneksi kuumetta/lämpöä on vain pikkuisen ja tyttö on suht reipas kuitenkin. Mummo tuli tänään hoitamaan kun minun ja miehen oli pakko mennä töihin. Hyvin oli mummo pärjännyt kipeän kirppusen kanssa. Päivällä tyttö oli ollut köhää lukuunottamatta ihan ok mutta nyt huomaa että taitaa alkaa kuume nousta. Tyttö on aika lötköpötkö eikä oikein innostu mistään . Mutta toivotaan että tuo tuosta pikaisesti toipuu

Tänään on jo tosiaan torstai ja huomenna taas perjantai... nopeasti hujahtaa nämä viikot... kohtahan se on jo juhannus .