hrrrrr.... Helteet tuntuuu olevan TODELLAKIN poissa. Eilen lämpötila laki sinne 12 nurkillle eikä se tänään taida sen lämpöisemmäksi nousta.. Noh juhannus tulossa joten juhannus säät ...

Eilen oli maanantai ja tosiaan aamu oli niin sateinen ja kylmä että en saanut mitenkän itseäni pakotettua pyörän päälle (olen siis työmatkat nyt kulkenut pyörällä). Soitin työkaverille ja hän armeliaasti nappasi minut kyytiin. Töissä oli rauhallista...jopa jotenkin liian rauhallista, jos on hiljaista niin ei oikein saa tehtyä mitään...laiskistuu! Noh tänään on odotettavissa hieman vauhdikkaampi päivä. Eilen sillä aikaa kun minä "ahersin" töissä oli mies lasten kanssa kotona. Vanhin kävi uimakoulussa ja muuten tytöt leikkivätkin ihan tässä kotiympyröissä. Keskimmäisen näpyt eivät ole lisääntyneet vaan päin vastoin alkaa poistumaan kokonaan ja kenellekkään muulle ei ole vielä ilmaantunut näppylän näppylää joten sormet ja varpaat pystyssä täällä toivon että menisi pois mokoma tauti eikä enään meitä kiusaisi. Eilen iltasellla minä käväisin vielä zumbailemassa ja sen jälkeen kaaduin sänkyyn kera hömppäpömppä romaanin.

 

Tälle päivälle miehelle ja lapsille perus lomakuviot, miehellä on vielä tämä päivä vapaata ja eiköhän nuo täällä aika lunkisti ota.  Eli vanhin käy uimakoulussa ja muuta kummallista ei ole heille suunnitteilla. MInulla olisi iltasella koiran kanssa Agility mutta täytyy nyt katsoa että ehtiikö sinne... kaupassakin on meinaan PAKKO käydä ja minikääpiön synttäreitäkin pitäisi valmistella... imurointikaan ei olis pahasta.... no katsotaan mitä ehdtään.

 

Nyt pannulinen kahvia ja sitten töihin....