Pari päivää on taas vierähtänyt viime päivityksestä... ja sillä välin on ööööö tehty...ööö EI MITÄÄN. Töissä on ollut todella rauhallista... maanantain ja tiistaina ihan oikeasti kirjaimellisesti melkein RUKOILIN että edes joku asiakas tulisi ja pelastaisi minut tylsyyden syövereistä mutta kun ei niin ei... ehkä helteet tekevät tehtävänsä ja ihmiset pysyvät rannoilla eikä haikaile sisätiloihin. 

Tänään minulla on ollut vapaapäivä, mies meni töihin iltavuoroona ja minä sitten jouduin keksimään tytöille jotain hubaisaa tekemistä ja tuloksena olikin taas hullun hauska helteinen vapaapäivä. 

Aamulla hypättiin junaan ja matkattiin kohti Kouvolaa. Suunnitelmissa oli käydä liikennepuistossa josta oli puhuttu koko kesä että sinne pitäisi mennä mutta aina se oli jotenkin jäänyt. Mukana reissulla oli Ystäväni lapsineen eli kahdeksan henkilön kokoonpanolla junailtiin. Tytöt olivat ihan kohtuu innoissaan junassa ja junassa oli suht viileääkin joten junamatkat sujui kommelluksitta. Juna asemalta kävelimme 600 metrin matkan liikennepuistoon. Itse puisto oli.... noh varmaan ihan kiva mutta jollakin tavalla aika suuri pettymys.... tai no ei kai pettymys mutta ei tytöt jaksaneet kaan autoilla polkea, minikääpiö ja Wambba  polki varmaan vartin ja sen jälkeen keskittyti poimimaan kukkia ja isot jaksoi hieman kauemmin mutta aika nopeasi alkoi tyttö joukkio hakeutua meidän aikuisten seuraan ja vihjailla että syömäänkin vois lähteä ja vaikka shoppailemaan.  Koska me aikuisetkaan ei mitään suuria tunne elämyksiä (pitkästymisen lisäksi) puistossa kokeneet olimme TODELLA mielissämme että päästiin nopeasti pois... tai ei se pois pääsy niinkään vaan se että päästiin SYÖMÄÄN... aaahh!!! Viileään ravintolaan herkullista ruokaa ja kylmää vettä.... NAMSKIS!!!! Kaikki lapset söi hyvin ja käyttäytyivät kauniisti (siis tietenkin... eihän meidän lapset muuten osaakkaan kuin kiltisti )

Rosson jälkeen suuntasimme yllätys yllätys KAUPOILLE!!!! Kun kahdeksan naisihmistä lähtee kaupunkiin niin shoppailu reissuhan siitä väkisin tulee . Jotain mukavuuksia tarttui siis matkaan jokaiselle , onneksi oli alennusmyynnit niin ei tuota kukkaroa suuremmin keventänyt tuo shoppailu... muutamia ihan oikeesti tarpeellisia hankintoja koulun alkuun ja minulle itselleni sillai melkein tarpeelliset trikoot löytyi meidän porukalle .

Shoppailun uuvuttamina suuntasimme jäätelöbaariin. Osasin jo arvata että jos kahvilan nimi on JÄÄTELÖBAARI niin siellä tuskin ihan halvalla niitä jädejä saa MUTTA... meinasin kyllä tipahtaa jaloiltani kun kuulin neljän jäätelöpallon hinnan... 16 EUROA... siis 16 euroa minun ja kolmen tyttäreni jäätelö... siis yksi pallo ja päälle sai valita kaksi lisuketta eli kermavaahtoa, kastiketta, tai strösseleitä... SIIIS 16 euroa... voi luoja sanon minä... niin ja ei siinä vielä kaikki.. minä ja minun lapset kun on tottuneet semmoisiin Valion jätskimakuihin niin ei tuo (ehkä Italialainen) jätski oikein ollut meidän kenenkään makuun. Minä söin omani koska ne maksoi sen 16 EUROA!!!! Mutta kukaan kolmesta tytöstäni ei tainut jäätelöä loppuun asti syödä.....  ja sama juttu taisi käydä ystävättären kohdalla... ei vaan uponnut... ei vaikka heidänkin jätskit maksoi sen 16 EUROA!!!!!!! KÄÄÄÄKS!!!! NO mutta onpa sekin nyt koettu.. mutta kerran vielä siis 16 EUROA neljä jätskiä!!!! voi luoja!!!!

Jätski(katastrofin)hetken jälkeen lähdimme juna asemaa kohti. HIenosti suunniteltu aikataulu ja pääsimme hyppämään suoraan heti junan kyytiin ja siitä sitten taas kohti Kotkaa Kun pääsimme rakkaaseen kotikaupunkiimme meni lapset vielä ystävälle uimaan ja puljaamaan siksi aikaa kun minä ja Taru käväistiin tuhlaamassa viimeiset energian rippeet (jos niitä nyt enään oli edes jäljellä) zumbassa.

Nyt tytöt tuijottaa vielä hetken telkkaria ja minä yritän tsempata itseni tästä nousemaan ja patistelemaan tytöt nukkumaan.... en usko että kukaan lapsista tosin nukkmaan menoa vastaan kapinoi.... on meinaan pikkusen väsyneitä tyttöjä täällä. 

Takana siis aivan LOISTAVAN MUKAVA ja helteinen päivä!!!!