Tiedättekö kuinka monta mukavaa muistoa voi lomaan mahtua? Ette varmana koska en tiedä minäkään, olen tippunut jo laskuista... Eilen oli syksyinen fiilis, en tiedä johtuiko se harmaasta säästä vaiko hupenevasta lomasta mutta illalla oli niin harmaa olo että kun mies lähti salille oli pakko itkeä tyynyliina märäksi ja haukkoa henkeä vähän aikaan, liekö väsymystä vai surua, ikävää vai kaihoa vai pelko siitä että syksyn tullen kaikki muuttuu mutta itkettävä oli. Itku kohtauksen jälkeen kuitenkin sain nopeasti itseni kasaan ja jopa naureskelin itselleni... jos olisin raskaana olisi mokomat itkupilli kohtaukset hyvä laittaa hormoonien piikkiin mutta sellaista tekosyytä ei nyt ole käytettävänä.

Huomenna minulla olisi sitten työpäivä edessä taas, vaikka harmittaa vietävästi että kiireettömät hetket lasten kanssa on taas ohi niin toisaalta on välillä ihan kiva mennä töihinkin, etenkin kun on vaan kolme viikkoa töitä ja sitten vielä viikko lomaa ja tuo viikonloma onkin ihan speciaali koska siskoni tulee silloin 7 vuoden jälkeen Suomeen, ihanaa ihanaa!!!! 

Mutta jos nyt päästäisiin taas alkuperäiseen asiaa, eli mukaviin lomamuistoihin... NIitä on tosiaan tälle lomalle kertynyt tukoittain. Lähes joka ikisessä mukavassa muistossa on oman perheen lisäksi myös rakkaita ystäviä, en minä ainakaan yksinäinen ole, totesin tuossa itsekkin kun mietin mitä kaikkea sitä on tullut tehtyä.  

OIkeastaan jo ennen lomaa oli Juhannus, se tuli viettyä mökkeillen ja NAURAEN, kiitokset vielä seurapariskunnalle, Emmille ja Tomille, vatsalihakset oli aika hellänä tuon reissun jälkeen ja syy oli ihan vaan nauraminen.

  Ensimmäiselle lomaviikolle sattui PALJON rantakelejä joka ikinen päivä oltiin rannalla, milloin milläkin kokoonpanolla, rantailun lisäksi ekalle viikolle sijoittui ensimmäinen Valksa reissumme ja Puuhamaa, minigolffiakin taisimme käydä pelaamassa. Ekalla viikolla ei murheita tainut olla minun MIgreenin lisäksi ollenkaan, suurta nautintoa vaan koko viikko.

Toisella lomaviikolla rantailut jatkuivat ja sen lisäksi oli sitten mansikan poimintaa (ja putsaamista PRKL!!!), Mansikkatorttuja, Kaunissaaren reissua, Valksalla vierailua ja Kaverin takapihalla notkumista, nämä kaikki taas hyvässä seurassa tietenkin. NIin ja PALJON ravintola ruokaa . Toiselle lomaviikolle sattui myös Hanin sateenkaarisillalle siirtyminen , haikeaa mutta tieto siitä että päätös oli oikea helpottaa hieman. Vieläkään ei mene päivääkään etten kuvittelisi kuulevani Tessan tassujen lisäks myös Hanin tepastelun ja illalla voin melkein vannoa että kuulen myös Hanin kuorsauksen, mutta Hanin on nyt hyvä olla, tieto siitä saa olon levolliseksi.

 Kolmannella eli viimeisellä lomaviikolla poistuimme Suomen rajojen ulkopuolelta ja kävimme Virossa, Pärnun reissu oli vielä odotuksiammekin hauskempia ja lasten lisäksi reissusta nautti myös aikuiset. Viron lisäksi tällä viikolla on Hoploppailtu, remontoitu ja käyty harrastamassa kulttuuria kesäteatterin muodossa. Ihan mahtava loma viikko tämä viimeinenkin.

Eli laskuissa en ole pysynyt mutta hurjan suuria määriä ilonhetkiä on lomaan mahtunut, ilon hetkiä, uimahyppyjä , vedenpärskintää, nautinnollisia ruokahetkiä, hermon menettämisiä, surun tunteita, väsymyksen kyyneliä ja naurun remakkaa, lasten riemua ja aikuisten kikatusta .... Kiitos tästä huippulomasta kuuluu oman perheen lisäksi aivan ihanalle ystävä joukolle, kiitos teille kaikille , (te tietänette itse ketä tarkoitan ) , tämä loma on ollut ehdottomasti elämäni paras.