Tämä on tosiaan viimeinen lomaviikko tätä lomaa (kolmen viikon kuluttua olisi vielä viikon pätkä). Loma on ollut kyllä nautinnollinen. Suurilta tunteilta ei ole vältytty, Hanin pois meno sai mielen matalaksi mutta toisaalta tämän loman aikana olemme ehtineet nähdä ja kokea niin paljon että tuntuu kuin koko loma olisi käytetty hyödyksi. Ja niin kamalalta kun tuntuukin sanoa niin hyvä että Hani poistui joukostamme nyt kun oli aikaa käsitellä tunteitaan ja saada hermoromahdus ja taas nousta suosta ja jatkaa eloa kera ihanien ystävien kanssa ja tuella.

Viimeinen lomaviikko alkoi maanantaina kun heti aamulla suuntasimme auton nokan kohti Helsingin Katajanokkaa ja Viking XPRS:iä. Suuntana Tallinna ja sieltä stten Pärnuuseen. Lapset oli intoa täynnä kuin ilmapallot ja itsekkin ajatus pienestä breikistä kotiympyröistä teki kyllä hyvää. 

Tässä tytöt (ja myö muut) ennen lähtöä ja Tallinnan aluksella:

 

 

 Tallinnan laivalla keskimmäinen pääsi mukaan taikurin taikashow:n ja muutenkin laivalla oli paljon ohjelmaa lapsille. Kokoustilat oli kesän ajaksi muutettu isoksi leikkipaikaksi ja suurin osa laivamatkasta menikin syömisen ohella pallomerta ja pomppulinnoja tuijotellessa. 

Kun saavuimme Tallinnaan oli edessä parin tunnin automatka kohti Pärnuta. Ihanaa kun pääsi omalla autolla eikä tarvinnut ajatellakkaan kamojen raahaamista ja bussiin sullomista. Omalla autolla vaan hurautettiin ulos laivasta ja kohti Pärnumaantietä. 

Ensimmäinen päivä Pärnussä meni rannalla uiden ja kävellen. Illalla syömän mennessämme päivän kuumuus kärjistyi komeaan ja kovaääniseen ukkoseen, lapsia himpun hirvitti mutta siitä selvittiin kuitenkin. 

Toinen Pärnun päivä pulikoitiin Tervise Paradiisessa. AIVAN LOISTOPAIKKA!!!! SEn verran olemme kylpylöitä Suomessa kiertäneet että voin sanoa että ei vedä yksikään Suomen paikka veroja tuolle tai siis puhun nyt meidän perheen tarpeista, eli oli pikkuisen hurjempaa mäkeä, pienempää mäkeä, poreallasta, mahdollisuus hyppimiseen ja kunnon uimiseen ja kuitenkin paikka oli sillä tavalla pieni että lapset pysyi hanskassa vaikka ihan koko ajan ei niitä silmä kovana vahtinutkaan. IHan ehdottomasti tuonne on mentävä uudelleen ensi kesänä. 

Kolmantena päivänä eli keskiviikkona olikin sitten jo kotiin lähdön aika... pikkuisen liian lyhyt aika tuo kyllä oli, ensi kerralla ollaan kolme yötä, nyt ei semmoiselle vapaalle olla möllötykselle oikein jäänyt aikaa. Viimeisenä päivänä ennen lähtöä kävimme hieman shoppailemassa ja tietty syömässä...  Iltasella lähti sitten alus kohti Helsinkiä taasen ja kotona oltiin himpun ennen puolta yötä.

IHAN MAHTAVA REISSU!!! 

Tässä kuvia Pärnustä ja kotimatkasta:

 

Torstaina sitten aamu alkoi pyykkäämisen merkeissä. Mies jatkoi remonttia ja jossakin vaiheessa minua alkoi pyykkihommat tympiä ja menin piiiiitkästä aikaan kaverille kahville ja viemään pikku tulijaiset neitosille. Siellä sitten vierähtikin pitkä tovi. Sitten takaisin kotiin, siivousta, remonttia ja pyykkäystä ja tavaroidenpurkamista. Iltaselle lähdettiin miehen ja kaverin kanssa kesäteatteriin katsomaan Lännen Lokaria. Empä ollut ennen kyminlinnan ksäeatterissa ollutkaan ja täytyy sanoa että hienot puitteet on siellä vallien välissä teatteri touhulle.

Tänään eli perjantaina aamu alkoi sateisena mutta se ei meitä haitannut sillä suunnitelmana oli HOPLOP. Puolilta päivin autoon ja yhdeksi Porvooseen kiipeilemään ja laskemaan tutulla hulivili porukalla. Isolla porukalla saa ryhmäalennuksetkin . Vajaa neljätuntia kiipeilyä ja sen jälkeen Pizza raxiin syömään masut täyteen. KOhta tyttöset nukkumaan ja minä lähden Tessan kanssa lenkille... sen verta tuli ruokaa itseensä ängetyä että on PAKKO liikkua..luojalle kiitos että ensi viikolla alkaa zumba taas... johan tässä muuten alkaa muistuttamaan vuorta tahi isoa möykkyä .

 

Viikonlopulle ei ole varsinaisia suunnitelmia muuta kuin miehellä jolla on mejä kokeet Tessan kanssa pyhtäällä. Huomenna aamusella ehkää kaverille kahville ja illlalla sään salliessa maalle Vaaria katsomaan ja synttärikortteja viemään. Sunnuntaina olla möllötystä ja sitten se onkin loma ohi. MIehellä loma jatkuu vielä viikon ja lapsillahan on lomaa koulun alkuun saakka.... nään muuten muutama viikko niin sisko rakas tulee Suomeen.... en malttaisi millään odottaa...