JOs joku on joskus tuntunut hyvälle päivälle tai oikealle niin eilinen se vasta hyvältä tuntuikin.

VAPAA PÄIVÄ, koko päivälasten kanssa touhuten ja oleskellen. Aamulla keskimmäinen lähti kouluun kahdeksaksi ja melkeinpä heti me muut (tai noh mies jäi nukkumaan yövuoron jäjiltä) lähdettiin ulos. Vanhimman ja minikääpiön kanssa piirrettiin asfaltti liiduilla ja kinkattiin ruutua ja leikittiin hevosta. Siinä vaiheessa kun vanhin lähti kymmeneksi kouluun tulimme me minikääpiön kanssa sisähommiin. Minä hieman siivoilin ja minikääpiö leikki prinsessa leikkejään. Yhdentoista maissa alkoi tulla nälkä ja mietittiin että mitä ruuaksi tehtäisiin. Päädyimme lähtemään Korkeakoskelle lounasravintolaan syömään. Mies yllätti meidän mukaan lähtemällä ja siis yllätys se oli sen takia koska olin oletanut että hän nukkuu ainakin kahteen asti.

Lounaan jälkeen tultiin kotiin ja tehtiin porukalla hieman pihahommia. Hetken kuluttua keskimmäimen soitti että saako kaveri tulla leikkimään ja sopihan se. Itse asiassa paremmin kuin hyvin. Keskimmäinen pääsi näet kahdeltatoista ja vanhin vasta kahdelta. Oli kiva että keskimäinen sai seura pariksi tunniksi. Kun kello tuli kaksi haettiin me vanhin koulusta, heitettin kaveri kotiin ja lähdimme uimaan. UImasssa tytöt innostui uimaan matkauintia tai ensin he hyppivät ja pomppivat ja sen jälkeen vesijuoksivat ja sitten vielä kaiken päälle uivat vielä vanhin 300 metriä ja keskimmäinen 100 metriä. Keskimmäisellä on tekniikka vielä hieman hakusessa ja sen takia uinti on jotenkin raskaaman näköistä. MUtta hieman kun tekniikka kehittyy niin tuo pistelee siskonsa perässä aikamoista vauhtia. 

UImisen jälkeen tultii kotiin ja tehtiin ruoka. Ruuan jälkeen isot tytöt halusivat lähteä testaamaan seurakunnan tyttöjen puuhakerhon. MInä heitin ne koululle samalla kun lähdin itse zumbaan. Sillä välin mies oli ulkoillut minikäpiön kanssa leikkikentällä. Kaikille siis mukavaa aikaa.

Zumbailun ja tyttökerhon jälkeen nautiskeltiin koko porukan voimin iltapalaa ja kuunneltiin tyttöjen innostunuttta höpötystä kerhosta. ILtaan mahtui vielä hetken koko porukan voimin sohvalla köllimistä ja silti sain lapset nukkumaan ennen kahdeksaa. AIvan ihana puuhakas päivä. Kyllä se vaan on niin että ei niihin parhaimpiin päiviin tarvitse mitään muuta kuin aikaa olla yhdessä....

 

Tänään on taas työpäivä. Mummo tulee aamulla minikääpiön kanssa koska mies nukkuu yövuoron jäljiltä. Tänään aamulla kuuden jälkeen saimme myös lisävahvistusta joukkoomme. Tessan velipoika tuli viikoksi hoitoon. SE on sitten paljon karvajalkojen juoksua seuraavalla viikolla.