Ihan mielettömän mukava päivä takana taasen. 
Aamu tosin ei alkanut oikein mukavissa merkeissä, lapset joita arki aamuisin saa repiä ylös kaksin käsin heräsi jo ennen puolta kasia ja pikkuisella nahistelullaan piti huolen että talossa ei enään nukuttu, HUOH!!! Noh parin kahvikupillisen jälkeen aamu alkoi kuitenkin näyttää valoisammalta. Tytöt sai riitansa sovittua ja lähti kolmisin pihalle ja minä sain laitella itseäni kuntoon. Oltiin lähdössä tyttöjen ja kaverin sekä hänen lasten kanssa katsomaan Tanssikilpailuja. Tytöt oli ihan innoissaan ja jo etukäteen arvuuttelivat mimmoisia hienoja pukuja tulisivat näkemään. Itse en ollut ihan niin innoissani , itseasiassa olin aika ennakkoluuloinen kisoja kohtaan. JOtenkin oli odottanut että siellä on hieman "kireetä" porukkaa ja että katsomossa pitää istua hiljaa hissutellen mutta vielä mitä... Kilpailut olivat tosi rennot ja tunnelma hyvä. Katsomossa sai hurrata omia suosikki parejaan ja hiljaisesta kireästä touhusta ei ollut tietoakaan. Mukava tunnelma, hienoja tansseja, upeita pukuja, tytöt viihtyi  loistavasti ja minä itse olin ihan täpinöissäni, melkeinpä harmitti kun piti lähteä  pois jo yhdeltä koska olimme sopineet treffit miehen ja ystävän  miehen kanssa Rossoon. 

Rossossa takuu hyvää ruokaa ja sitten kotiin. Isot lähti kavereidensa kanssa leikkimään ja me miehen ja minikääpiön kanssa kauppaan. Ensin ajattelin että yritän ehtiä zumbaan mutta olisi mennyt liian kiireeksi joten kauppa reissun jälkeen puuhailtiin pihalla. Leikattiin nurmikkoa ja juoksutettiin Tessaa.

ILtasella Tessaa kävi morjestamassa sen velipoika ,Panu. Panu on tulossa meille viikoksi hoitoon alkaen ensi viikon torstaina joten se kävi hieman nyt muistelemasssa millaista meillä onkaan. Tuossa pihalla ensi haistelujen jälkeen Tessa ja Panu yltyi oikein paini matsiin ja oli aika hupaisen näköisiä "ufo" koiria... meinaan vasta leikattu nurmikko ja valkoinen cockerin karva saa  kohdatessaan aika iloisen sotkun aikaan.  

 

Mutta siis , ihan loisto päivä takana. HUomenna olisi sunnuntai ja ensin perus sunnuntai puuhat eli isojen tyttöjen zumba ja minikääpiön tanssi. ILtapäivällä/ Iltasella mennään minun kummin luo synttärikahveille ja ilta menee muuten sitten ihan kotioloissa möllötellen. Huomenna taitaa alkaa tyttöjen lemppari ohjelma "Tanssii tähtien kanssa", se näytti tulevan 1930-2030 ja lupasin että nyt ainakin huomenna saavat sen katsoa kokonaan, eli se on taas sitten kauniita pukuja huomenna.