Eilen tein päätöksen että olen TERVE. Ajattelin että ehkäpä flunssakin paranee jos keskittyy vaan olemaan terve. Ja niin taisi käydäkkin. Jos pientä köhimistä ja veenmakua suussa ei oteta huomioon niin olo oli iedettävä eilen koko päivän. Ja töiden jälkeen kun käytiin tyttöjen ja mummon kanssa uimassa tuntui että kostea ilma vaan paransi oloa ja iltasella ei taudista ollut jäljellä oikeastaan mitään.

UImassa oli taas oikein mukavaa, vaikkakin porukkaa oli PALJON. Juttelin uimavalvojan kanssa ja hän sanoi että nyt on kaikki illat olleet tosi täysiä Karhulan hallissa, Katarinan halli kuulemma jostkin systä taas kumisee tyhjyyttään.... Täytyykin itse miettiä sitä että niinä päivä kun käydään uimasa vasta kun pääsen viideltä töistä (eli pahin ruuhka aika) niin josko sitä sitten menisikin Kaupunkiin uimaan jos sielä on kerta tilaa enemmän.  Tänään kuitenkin mennään tuohon ihan "omaan" eli karhulan halliin koska päästään lähtemään vapaa päiväni takia jo heti kun tytöt pääsee koulusta. 

Uimisen lisäksi tälle päivälle ei ole suuria suunnitelmia, josko vaikka saisi parikoneellista pyykkiä pestyä ja himpun siivoiltua. MInikääpiön kaveri tulee aamupäivällä muutamaksi tunniksi leikkimään ja se ietää minulle vieläkin helpompaa oloa  jos tytöllä on kaveri ei se minua huomaakkaan joten minun aikani jää sitten vaikka siihen pyykin pesuun .

 

MItähän muuta sitä kertoisikaan kuin sairastamista ja uimista....öööööö. Muuta kummallista ei ole tainut sattuakkaan. Ulkona ilmat alkaa enteillä syksyä. VAikka eilen päivällä paistoikin aurinko ja ilma oli jopa lämmin, satoi iltasella sitten vettä syksyiseen tapaan ja täytyy sanoa että eilen illalla kun päästin Tessan ulos tossa yhdeksän maissa oli jopa piristivää huomata että ulkona oli hämärää. Itsekseni siinä mietin että kohta voisi jo laittaa takkaan tulet ja kaivaa kynttilät esiin.     

Jaaps, mutta koska nyt kuitenkin vielä näkee ilman kynttilöitä ja takkapuitakaan ei ole haettu vajasta niin poksautanpa syys haaveeni hetkeksi ja alan herätellä koululaisia.Tytöillä on tänäään koulussa kolmiottelu joten molempien päivä on kestoltaan vain 8-12. Lajeina lienee pituushypp, juoksu ja kuulan/pallon työntö, saas nähdä mimmoisia "huippu urheilijan" alkuja sitä meillä asustaakaan.