Takana on faceton viikko, aika helposti selvittiin. OIkeastaan ainoastaan kerran olisi tehnyt mieli mennä siellä käymään ja sekin olisi ollut vaan sen takia koska olisi ollut ihana hehkuttaa kaikille kuinka kivaa jumppakerhossa oli. Nyt siis viikko takana. Jostakin syystä vaikka nyt "saisikin " faceen mennä niin mietityttää...No kaipa sitä tulee nyt jossakin vaiheessa aamulla siellä käväistyä.

 

Tänään on maananantai taas ja se on meillä viikon kiireisin pävä, siis kotona. Aamulla kerho minikääpiöllä ja isommilla koulu, Iltapäivällä tyttöjen tanssi heti kun minä kotiudun töistä ja sitten sen jälkeen minun zumba. Iltasella voi olla taas aika "kuollut" olo. KUn tämän päivän on taputellut kasaan.Yöeensä maanantai illat on tehty siitä että suihkusta suoraan sänkyyn ja ysiltä olen jo täydessä unessa.

 Mutta olipa olo kuinka kuollut iltasella hyvänsä niin silti me innokkaana tyttöjen kanssa laskemme päiviä milloin pääsemme risteilylle, 10 yötä lähtöön, JEEEEE Paripäivää ihan ilman stressiä ja ilman kiirettä, koska ruuatkin on varattu valmiiksi niin meidän ei tarvitse huolehtia kuin siitä että olemme ravintolasa oikeaan aikaan ja siitä että miten hytistä pääsee leikkipaikalle. Itselleni varaan mukaan pari kirjaa ja koska tyttöjen ehdoilla risteily mennään ja jos he päättävät olla koko kaksi päivää leikkipaikalla niin on sitten minulle luettavaa. Tosin ajatuksena on kyllä käydä Junibackenissa ja akvaariossa , siis jos vielä silloin siltä tuntuu. Minusta tuntuu ihanalta lähteä reissuun ilman suuria suunnitelmia, ilman paineita mistään. Tytöt on jo sen verran isoja että heidän että niiden kanssa reissussa pärjää. Kovasti tytöt jo suunnittelevat mitä reissuun mukaan pakkaavat, aku ankkoja, unilelu, juhlavaatteet, arkivaatteet, varavaatteet, vielä juhlallisemmat juhlavaatteet.... Minikääpiö haluaisi mukaan kaikkein kauneimman prinsessa mekkonsa...minä en ole vielä ihan vakuuttunut tarvitsisiko sitä mukaan. 

 

Jaaps mutta nyt on siis aamu taas ja on alettava hommiin, tytöille aamupalaa, vanhin kouluun kahdeksaksi, keskimmäinen yhdeksäksi kouluun ja minikääpiö kerhoon, itsekkin pitäisi ehtiä töihin.... nin ai hitsi ne nuoremmat nukkuu vielä...joten ei kun lasten herätys puuhiin.