Tänään aamulla tuli mitta täyteen virtuaali elämää.... Kuinka kauan sitä voi ihminen ensi aamu toimekseen nousta ylös ja tarkistaa mitä kaverit virtuaalisesti puuhaa. Kuinka paljon sitä saakaan energiaa tuhlattua siihen että miettii mitä joku jollakin kommentlla tarkoitti tai mitähän tuokin nyt tuolla päivityksellä haluaa....Nyt tuli mitta täyteen ja suljin facebook profiilin,, en jaksanut enään.

JOnkun mielestä, etenkin niiden jotka ei facessa käy saattaa tuo tuntua pieneltä teolta mutta ne jotka siellä "ystävien" seurassa aikaa viettää tajunnee että se ei ehkä ole niin. Mutta tehty mikä tehty.  Mutta siis niille tutuille tiedoksi otka ovat ystäviä noin oikeassa elämässäkin eli ei vaan virtuaalisesti niin puhelimesta minut tavoittaa  ja sähköposti on toiminnassa.

Hyvinkin paljon mahdollista etttä viikon kulutua palaan ruotuun ja ryömin selkäkumarassa takaisin "kaltaisteni pariin" , teen päivityksiä joita ihmiset sitten ruotii, laitan kuvia jota saavat "kaverit" ihmetellä   mutta tein itseni kanssa päätöksen että viikon kokeilen olla ilman, aiheuttaako se suurta tuskaa sitä en tiedä mutta tiedämpähän en että ainakaan huomenna aamulla aloita päivää tarkistamalla mitä "ystävät" touhuaa koneelta.  Saatanpa ottaa jopa puhelimen käteen ja kysyä kaverilta että mitä kuuluu tai jos aikaa on niin saatanpa jopa nähdä ystäviä ihan livenä enkä vain profiilikuvissa.  Viikko ilman facea.. kuinkas käykään, jännä nähdä!!!