Tänään töissä oli taas KYLMÄ... ovesta veti  ja kolmen jälkeen alkoi olo olemaan syväjäädytetty. Paikan isännöitsijä on luvannut kehitellä jotain mutta milloin , sitä ei tiedä kukaan.

Työpäivän jälkeen ajattelin että on pakko lähteä ulkoilemaan tai muuten syväjäädytetty olo vaan seuraa koko illan eikä lämpenemään pääse millään. Hain kotoa rakkaimmat ja vaihdoin lämpöiset vaatteet niskaan ja suunnistimme kohti Katariinan niemeä. Aivan ihana paikka niin kuin aina. Lapset oli innoissaan ja Tessakin pääsi lenkkeilemään. Meitä lukuunottamatta nähtiin vain muutamia ihmisiä jotka oli uskaltautuneet pimeään Katariinaan. Muutamia lamppuja puistossa on mutta pääasiassa ainut valo on vastapäisestä satamasta loistavat valot.  Ihanaa syksyistä Suomea, pimeää ja raikasta. 

Nyt on ihan loisto fiilis, ei palele enään ja tytöt on ihanan  väsyneen hysteerisiä , keittiöstä kuuluu kikatusta ja sinne taidan suunnistaa minäkin iltahommiin. Kohta lapset nukkumaan ja itselleni minulla on varattuna hömppäromaani ja kupponen kuumaa mehua vielä ennen nukkumaan käyntiä. Tänään oli hyvä päivä.

 

 Tässä kuvia vielä:

Vastapäisen sataman valot:

Minikääpiö "metsätiikerinä" pimeyden turvin väijymässä:

Isojen "iltahepulit" 

Kiipeily ja muut leikkikenttä touhut  onnistuu myös pimeässä: