Eilen pääsin zumbaan piiiiitkästä aikaa. Eli olen siis pitänyt taukoa tuon flunssan takia utta nyt eilen ajattelin että PAKKO jo päästä, Rankkaa se teki pitkästä aika mutta niin hyvää ettei tosikaan. Illalla kun sieltä kotiuduin kävin suihkussa ja kaatusin sänkyyn. 

Zumbailun lisäksi eilen sain pitkästä aikaa itsestäni irti sen verran etä vein tytöt tanssiin ja istuskelin siellä tanssikoululla sen ajan. Nyt monena maanantina olen "lintsannut " ja jäänyt halimaan minikääpiötä kotiin tanssi ajaksi mutta eilen sitten tsemppasin ja olin minikääpiön kanssa tanssikoululla ja päästiin katsomaan esitystäkin. HIENO oli esitys. JA tassikoulullakin aika vierähti nopeasti Veeran kanssa turisten ja katsellen kun minikääpiö teki Veeran polvilumpioista hakkelusta . Niin ja tutuille tiedoksi. Keskiviikon Ankkurissa saattaapi näkyä tuttuja,eli Ankkuri kävi kuvaamassa tyttöjen tanssiryhmää.  Tytöt oli mielissään kun olin tanssia katsomassa ja minä myös. Eihän niitä lapsia muuten eilen sitten ehtinytkään nähkääs näkemään. Minä lähdin zumbaan pikkuista ennen puoli kahdeksaaa samalla kun mies laittoi lapset nukkumaan... no eipä ehditty riidelläkkään kenenkään kanssa kun ei ketään oikein ehtinyt näkemäänkään kunnolla.  Onneksi "huonoäiti" fiilistä hieman helpotti tieto siitä että miehellä oli ollut vapaapäivä ja hän oli ehtinyt antaa lapsille aikaa koko päivän.

 

Tänään on sitten jumppakerho. Isothan siellä on aina kulkeneet mukana mutta tällä kertaa otan myös minikääpiön mukaan. Kahdestakin syystä minikääpiö pääsee nyt mukaan jumppailemaan eli koska tytön paras kamukin siellä on niin tyttökin sinne haluaa ja toinen on se sama KIIRE ja IKÄVÄ. Eli jos en minikääpiötä mukaan ottaisi niin en näkisi sitä tänään ollenkaan  , töissä viiteen, kotona puoli kuuteen mennessä siitä jumppaan ja kotona puoli kasilta ja lapset nukkumaan....Eli parempi että tulee mukaan. Joko tytölllä on siellä hauskaa ja pääsee jumppaamaan sydämesä tahi sitten se ei tykkää hommasta ollenkaan ja roikkuu minun sylissä koko ajan ja siinä tulee sitten halipula hoidettua  eli tää on semmonen "Voitto joka tapauksessa" tilanne.  

Nyt aamusella ennen töihin lähtöä lähden viemään vanhimman hammaslääkäriin, tyttö saa nyt ne raudat sitten. Tänään on aika, sekä huomenna ja ensi viikolla, en oikein tiedä että miten he asiassa etenevät mutta ilmeisesti viimeistään huomenna alkaa suussa tapahtua... JÄNNITTÄÄ. Olisi ollut superhyvä jos aika olisi ollut niin että mies olisi päässyt tytön viemään koska hänen kanssaan vanhin on aina ollut reippaampi ja pelottomampi mutta tällä kertaa nyt näin.... 

HUomenna olisi sitten taasen vapaapäivä... tulee muuten niin tarpeeseen ettei mikään. Jostakin syystä minulla on ihan kauhea ikävä noita lapsosia ja viime viikonloppu kun meni juhliessa ja ensi viikonloppu siellä kurssilla niin täytynee nyt sitten huomenna halia kaikki puhki jotta saadaan halipula asiat järjestykseen. 

 

Mutta nyt vanhimman herätykseen ja vaatteita niskaan jne... saas nähdä kuin meitin siellä hampilääkärissä käykään.....