Nyt on kurssi käyty ja todistus saatu. JEEEEE!!!!  Ihan mielettömän hyvä kurssi oli ja eilinen päivä oli kokonaisuudessaan TODELLA RANKKA mutta todella hauska. Saimme leikkiä 7-11 vuotiaita ja toteutaa itseämme mitä ihmeellisimmillä tavoilla. Hurjasti tuli uusia ideoita joita haluaisi heti kokeila käytäntöön. Upean hienon ilmapiirin ja todistuksen lisäksi eilinen päivä antoi KIPEÄT paikat!!!! Jokainen lihas huutaa tuskissaan ja kävely teetttää hieman töitä mutta se vaan kertoo siitä että jotain on tehty. 

Eilinen kurssipäivä alkoi jo aikaisin ja loppui kolmen pintaan. Sillä välin minä kursseilin ja mies nukkui yövuoron jäljiltö oli mummo tyttöjen kanssa.Vanhimmat oli käyneet zumbasa ja minkääpiö oli tanssinut hienosti omassa tanssissaan, mummo pääsi siis ensimmäistä kertaa tytön esitystä katsomaan. MInikääpiön tanssi jälkeen mies oli sitten heräilyt ja tytöt oli hänen kanssaan leikkineet ja pelailleet.

Kun kolmen jälkeen kotiuduin  ulkona satoi vettä kuin saavista kaataen.... ei tehnyt mieli ulkoilla. Lapset olivat siis  jo pelailleet isänsä kanssa päivällä joten mietimme että mitä kummaa sitä keksisi tekemistä. Jotain oli pakko tehdä jo senkin takia että oma olo oli aika poikkinainen ja jos olisi vaan jämähtänyt sohvalle niin siihen olisi varmaan jäänyt koko päiväksi. Tytöt ehdotti kyläilyä ja niin me sitten lähdimmekin morjestamaan mummia ja pappaa. MUmmin ja papan luona olikin tyttöjen aika pelkkää seikkailua ja juhlaa.... kova tuuli sai sähköt menemään poikki useampaan kertaan ja voi kun se oli JÄNNÄÄ! Vielä iltasellakin tytöt jaksoi höpöttää sammuvista valoista, pimeästä talosta ja seikkailusta.... pienestä ne parhaat muistot näköjän syntyy. 

Kun kotiuduime mummin ja papan luota olikin jo ltapala aika ja tytöt söi ja alkoi hetkiseksi katsomaan tanssi ohjelmaa. Itselläni olo kaipasi ulkoilua ja koska pahin kaatosade oli tauonnut heitin ulkovehkeet niskaan ja pinkaisin Tessan kanssa lenkille. Ihana pimeä syksyhän se lenkkipoluilta taasen löytyi, RAIKASTA ja virkistävä... Lenkin jälken lapset nukkumaan ja itsekkin levyksi sohvalle.

Sänkyyn kömmin jo yhdeksän jälkeen ja unikin tuli nopeasti mutta kun vanhimmalta alkoi kahdelta yöllä valua nenästä verta niin sen jälkeen en minä enään saanut unta. Verenvuoto episodi kesti noin puoli tuntia mutta minä valvoin ainakin neljään asti, pyörin ja hyörin sängyssä. Kumma juttu sillä yleensä minä nukun kylllä ihan hyvin. NO pari tuntia siinä siis pyörin ja hyörin ja jossakin vaiheessa olin sitten nukahtanut. Kun kello aamulla sitten soi niin siinä vaiheessa olisi tietenkin nukuttanut mutta ei auta.... ylös se oli noustava ja tässä sitä sitten ollaan..... Vanhin tekee juuri lähtöä kouluun ja kohta se on herätettävä loppu sakki koulu ja kerhotielle. Tänään iltasella on isojen tyttöjen viimeinen midance (siis ihan kokonaan viimeinen koska luultavasti he eivät tuota enään halua jatkaa) ja ihan illalla aion pakottaa itseni vielä zumbaan.... voi olla että ensi yönä uni tulee houkuttelematta.