Maanantai meni ihan töiden parissa, töissä oli mukavan kiireinen päivä ja aika meni nopeasti. Töiden jälkeen tulin kotiin ja täällä oli vastassa juuri uimasta tulleita tyttösiä ja ihanalta tuoksuva kalasoppa. Oli ihana istua valmiiseen pöytään ja kuunnella tyttöjen höpötyksiä päivän kulusta ja uimareissusta. Ihan suurimmaksi uutiseksi ja ilon aiheeksi nousi se että keskimmäisen Pirkko ope oli palannut pitkältä sairaslomalta töihin... kyllä sitä oli odotettukkin. Ihan ikävissäään oli tainnut olla koko luokka.

Kun oltiin syöty  lähdettiin koko porukan voimin ulkoilemaan. MInulla oli alunperin zumba varattuna illaksi mutta tein jo päivällä päätöksen että haluan tuon illan ihan vaan nauttia tyttöjen ja miehen seurasta, arkista laatuaikaa perheenä, sitä ehtii jotenkin nykyään niin kovin harvoin. Pari tuntia siinä sitten tehtiin  lumitöitä ja harrastettiin hanki hyppelyä, aivan ihanaa ja virkistävää yhdessä puuhailua. Itse sai pään tuuletettua koko päivän sisällä olon jälkeen ja lapsetkin oikein silmin nähden nautti ulkona olosta ja lumihangessa möyrimisestä. Parin tunnin ulkoilun jälkeen tultiin sisälle , lapsille iltapalaa ja tytöt nukkumaan. Oma loppu  ilta sitten vierähtikin ihan telkkaria  tuijottaessa miehen kainalossa, parempaa paikkaa ei taida maan päällä ollakkaan .

Tänään aamu alkoi sitten aamupalan jälkeen ulkoilulla. Lapset olivat aivan innoissaan kun lunta oli tullut taas PALJON lisää ja tytöt oli jo pikkuisen kahdeksan jälkeen ulkona lumihommissa. Keskimmäinen meni yhdeksäksi ja vanhin vasta kymmeneksi kouluun joten he ehtivät hienosti leikkiä pihalla heti aamusta. Itsekkin päätin tuossa ennen puolta yhdeksää heittää toppvaatteet työvaatteiden päälle ja painua hetkeksi lumitöihin. Oli muuten hyvä ratkaisu. Mukavaa hommaa ja hieman sai happea ennen taas koko päivän sisällä kököttämistä. Ennen yhdeksää sitten heitin keskimmäisen samalla kouluun kun lähdin itse töihin. Vanhin ja minikääpiö jäi vielä pihaleikkeihin ja minikääpiö oli mennyt sisään vasta yhdentoista maissa eli ulkoilua tuli hänelle ainakin ihan mukavasti tälle aamulle. 

Tänään töissä ei ollut mikään kummoinen päivä mutta ihan mukavaa kuitenkin. Töiden jälkeen hain tytöt kotoa ja lähdimme kohti jumppaa. Oli taas oikein virkistvä jumppa taas kerran. Ihania ne vieraat lapset ja omatkin aivan loistavia. Minikääpiökin oli innoissaan mukana jumpassa ja mieskin oli jumppaa katsomassa, tai hän käveli Tessan kanssa lenkillä sinne jumppapaikkaan ja jäi sitten seuraamaan jumppaa jos vaikka minikääpiö olisi halunnut sieltä keskenkaiken pois muttä se oli turha pelko sillä tyttö jumppasi ihan siinä missä muutkin vaikka ikäeroa olikin aika paljon. Jumpan jälkeen iltapalaa taas ja tytöt nukkumaan. Nyt mies pelailee pelejään ja minä haaveilen kuumasta kinuskikastikkeesta ja jäisistä puolukoista.. eli pakastimen kaivelua tiedossa kohta. 

 

Huomenna menen taas töihin ja iltasella sitten jos menisin sinne zumbaan. Isot tytöt menee tyttökerhoon ja mies hengailee minikääpiön kanssa joten siinä on minulla sitten hyvä sauma käydä tuulettamassa hieman päätä zumban tahtiin ja hikoilla pois niitä kaloreita jotka tulee tämän päiväisestä (jos vaan ne löydän sieltä pakastimesta) puolukkakinuskki herkustani. 

Mukava alku viikko takana ... ja toivottavasti mukavana jatkuukin.