Takana todella mukava viikonloppu.  Launtain puuhat kerroinkin jo edellisessä viestissä mutta sihen lisättäkööt että ette ikinä voi kuvitella (tai ehkä voittekin...) kuinka ihanaa on katsoa elokuvaa kolmen tyttösen kanssa jotka nauraa tikahtuakseen. Minikääpiö sai hurjia hysteerisiä naurukohtauksia muunmuassa siitä kun Velho  gargamel sa kananmunasta päin näköä eikä yhtään sen vähempää naurattanut Sisu Smurffi ja uudet " I N.Y " alushousutkaan. Huippu leffa tuo smurffit ja huippuseurassa toki. Isot nauraa kätkättivät vaikka olivat leffan jo kertalleen nähnyt... taisi vain lisätä naurua kun muisti että mitä KOHTA tapahtuu. 

 

Sunnuntaina herättin kello herätykseen... Futis harkat... Kellon herätys ei ole mikään mukava IKINÄ mutta koska tytöt oli aivan innoissaan niin oli mukava tarttua niiden intoon. Ja sitä paitsi... Treeneissä saatiin tietää että aamuherätykset sunnuntain osalta jalkapallosta loppui tähän kun treenit siirtyi lauantai iltapäivälle.. itse en oikein tiedä mitä mieltä olen tästä muutoksesta.. lauantai kun oli meidän harrastusvapaa päivä mutta toisaalta kaipa se tunti menee kun tytöt niin tuosta tuntuu tykkäävän.

Mutta siis joka tapauksessa aamulla jalkapalloon ja sieltä sitten kotiin syömään.  Ruuan jälkeen mies lähti keskimmäisen kanssa laskettelemaan ja minä minikääpiön ja vanhimman kanssa ensin minikääpiön tanssiin ja sieltä sitten uimaan. Oli oikein mukava uintireissu ja miehellä ja keskimmäiselläkin oli ollut hauskaa rinteessä.  Tyttö oli kuin omena, punaposkinen ja surper innoissaan kun kotiutui. . Vanhin menee nyt sitten tällä viikolla joku päivä rinteeseen isänsä kanssa. Ekaa kertaa kun tänä vuonna käyvät niin ei ajateltiin että parempi nyt aluksi käydä pari kertaa ihan vain yhden kanssa ennen kuin ottaa molemmat rinteeseen samaan aikaan. Nyt sitä pitää treenata kun hiihtolomalla on se lappiin lähtö ja siellä rinteet on hieman eri tasoa kuin tuo Uuperi. 

Uimisen jälkeen minä käväisin vielä Tessan kanssa lenkillä ja kun lasketelijat kotiutui niin sitten oli vuorossa ruokaa, taas, ja kyllä sitä menikin.. oli tainnut lapsilla tulla nälkä kaikesta liikunnasta.  Iltasella minä käväisin vielä zumbassa (ihan huippu zumba olikin) ja sen jälkeen painuttiin nukkumaan kaikki. Lapset ja mies kasilta ja minä yhdeksältä, mies lähti yövuoroon töihin joten hänen unet jäi sitten siihen 20-21 nukkumiseen. MInä nukuin kuin tukki koko yön mutta SILTI aamulla oli vaikea herätä... KUINKA PALJON IHMINEN VOI TARVITA UNTA???????  Huoh!! No mutta joka tapauksessa. Aivan loistava sunnuntai ja ihan huippu hyvä fiilis pitkästä aikaa, kukaan ei riidellyt , eikä tapellut, eikä kitissyt. Kaikki auttoi kaikkia ja kaikilla oli kivaa, voiko parempaa päivää enään pyytääkkään. 

Tässä keskimmäinen laskettelemaan lähdössä:

 

 

 Nyt se on maanantai taas.. ja ARKI. Tämä viikko on yhtä rumbaa... (omat harrastukset tiputin jo ihan suosiolla tältä viikolta pois)  minulla on koko viikko töitä, tämä siis jo aiemmin sovittu TÄYSI viikko ihan minun aloitteesta ( koska myynnin on aloitus) eikä liity vielä mitenkää siihen mahdolliseen tulevaan osittaisen hoitovapaan lopetukseen.... siitä lisää kun saan ajatukset järjestykseen.. Pakkohan minun on siihen kai suostua, EN HALUA mutta... mutta mutta siitä lisää kun saan noi laskelmani valmiiksi.... Ennen huhtikuun alku siihen en missään nimessä edes pysty mutta sen jälkeen se lienee järjestettävissä.... HUOH!!! Juuri kun ajattelin että nyt on kaikki hyvin  ja alkaa sujua niin sitten tulee tämä HUOH!!!... minä en pidä muutoksista... en sitten yhtään.