Eilen oli hyvä päivä. Oli keskiviikko ja sen hirveän tiistain ja rankan maanantain jäljiltä oli oikein mukavaa kun oli tuommoinen helppo päivä. MInulla oli vapaapäivä ja vietin sen aamulla minikääpiön ja miehen kanssa keskimmäisen luokkakavereiden luistinten nauhoja sitoen ja kaupassa käyden.Yhdeltä mies lähti töihin ja me leikittiin tai oikeammin istuimme minikääpiön kanssa sohvalla ja hassuttelimme ja halailimme. Oikea halitankkauspäivä. Kahdelta lähdimme hakemaan minikääpiön ja keskimmäisen kanssa vanhinta koulusta ja siitä suuntasimme uimaan.Uimassa oli ihan hurjan mukavaa. Oli ihanaa kuunnella ja polskia tyttöjen kanssa lähes tyhjässä uimahallissa, laatuaikaa parhaimmillaan, kaikilla oli hauskaa! Uimasta tulimme kotiin syömään ja sen jälkeen tytöt lähti tyttökerhoilemaan. Mummo tuli minikääpiön seuraksi hetkeksi ja minä käväisin zumbassa. Oli IHANA kurittaa ruumista, jossain vaiheessa ajattelin että en jaksa en sitten yhtään  mutta jostain löytyi voimia viimeiseen asti ja sen jälkee ihan loisto fiilis. Iltasella herkuteltiin tyttöjen kanssa hedelmäsalaatilla ja katseltiin hieman telkkaria. Naapuri tuli käymään ja toi aivan ihanat Thaimaan tuliaiset meille kaikille tytöille, ihanat huivit.... siis niin ihanatt!! Tytöt laittoi omat huivinsa tänään heti kouluun, ne on kyllä mageet!!!! Ilta menis siinä sitten naapurin kanssa turisten ja kun lapset meni nukkumaan löhösin minä sohvalla ja viestittelin vanhimman kummin kanssa kuulumisia. Ihanaa aivot narikkaan höpötystä, jossakin vaiheessa sitten simahdin siihen sohvalle ja siitä sitten siirryin sänkyyn.

 

 Tänään aamulla sitten oli taas työaamu. Mies meni vasta iltaan ja olikin jotenkin kotoisaa kun molemmat oli kotona aamushowssa. Vanhin lähti minun kyydissä kouluun, keskimmäinen meni vasta kymmeneksi. Sillä välin kun minä istuskelin töissä (aika turha päivä, koko kauppakeskus huusi tyhjyyttään, johtuisikohan tuosta pakkasesta, kukaan ei tarkene liikkau mihinkään -23 siis näytti aamulla mittari kun töihin suuntasin), mies saattoi minikääpiön kanssa keskimmäisen kouluun ja haki takka puita sisään. Sen kauempaa ei hekään ulkona tarjenneet vaan tulivat sisälle tekemään ruokaa.  Ja hyvä että tulivat, he meinaan tekivät kirjolohi pastaa jota mies ihana, toi minullekkin evääksi samalla kun itse lähti töihin , tosi rakkaus on pieniä tekoja .  

Kun mies lähti töihin tuli mummo tyttöjen kanssa. Ja kun minä kotiuduin lähti mummo hoitamaan seuraavaa hoidettavaa... Isomummo on laitettu taas  sairaalasta kotiin ja ei hän siellä ihan yksin kaikkien lääkkeidensä kanssa pärjää joten meidän mummo viettää nyt sitten loppuviikon Lappeenrannassa..... Jaksamisia mummolle ja paranemisia isomummolle .

Äsken tosiaan kotiuduin töistä ja tänään on erikoinen ilta... EI MITÄÄN suunniteltua ohjelmaa!!!!!!! Kiva näin mutta ihan ihmeellistä , tytöt leikkii naapurin kanssa ja minä taidan vaan ottaa kupin teetä, kirjan ja käpertyä sohvannurkkaan lukemaan... milloinkohan olen ehtinyt viimeksi niin tehdä, onneksi ulkona on noin kylmä... muuten saaattaisin kipaista Siwaan hakemaan hieman herkkuja lukuhetken kruunuksi mutta koska ei ole autoa niin ei tuonne kylmyyteen kävellen viitsi vaivautua.  mutta nyt siis teen keittoon....