Aamu alkoi kylmissä olo suhteissa...ulkona oli -24 astetta pakkasta...KÄÄKS!!!! No onneksi sillä aikaa kun syötiin aamupalaa asteet nousi ja päästiin ulkoilemaan. Aamulenkillä käveltiin ensin tarkistamaan mistä hiihtoladut lähtee ja sen jälkeen köpötettiin katsomaan poroja. Olin hieman pelotellut tyttöjä poroista mutta tytöt eivät siitä piitanneet vaan keskimäinen huusi niille että " ha haa.. mullapa onkin teidän äidistä tehdyt hanskat...!" Tytöllä oli siis poronnahkaiset hansikaat kädessään smiley. Porojen ihmettelyn jälkeen kipitettiin kaupalle ja käytiin ihmettelemässä ihmisiä ja kauppoja. Samalla matkalla vuokrattiin potkukelkka ja sen kanssa sitten potkuteltiin takaisin mökkiin. Sillä aikaa kun mummi valmisti maittavaa ruokaa laskettiin me tyttöjen kanssa lumikasoisoista liukureilla.
Ruuan jälkeen mies ja isot tytöt suunnitteli rinteeseen lähtöä. Ehkäpä johtui ihanasta auringon paisteesta vai lie mistä mutta minä keksin yht äkkiä että haluan mukaan....About 20 vuotta on aikaa siitä kun olen lasketelut suksilla ollut...siis ennen tätä päivää. No nyt se oli sitten testatava että pysyykö sitä enään pystyssä vaiko eikö.  Minikääpiö jäi mummin ja papan seuraksi mökille.

Lasketelemassa oli oikein HUBAA, ihana aurinko jopa lämmitti ja minäkin pysyin pystyssä. Tytöt laski hienosti, ensimmäisen "paniikkilaskun" jälkeen alkoi homma sujua oikein mallikkaasti, jopa niin mallikkaasti että jossakin vaiheessa lasketeltin alas punainen mäki (=keskivaikea) jolla oli pituutta 990 metriä. Mäki oli paikkapaikoin tosi JYRKKÄ. Itse tykkään enemmän hieman loivemmista mäistä ja loppuaika pysyteltiinkin semmoisissa mutta siis joka tapauksessa tuo mäki sujui tytöiltä TOSI HYVIN enemmänkin se taisi olla minä jota pelotti wink.  
Kun oltiin aikamme laskettu tuli mummi ja pappa minikääpiön kanssa makkarat ja kuuma mehu mukanaan. PIdettiin huilitauko ja se teki oikein hyvää. Tauon jälkeen jatkettiin vielä jonkin aikaa mutta siten etä mies laski "hurjia mäkiä" ja tytöt omineen loivempia ja minä yritin pysytellä kartalla siitä missä kukin on.  Jonkin ajan kuluttua alkoi tytöt väsyä, etenkin keskimmäinen meni ihan loppuun ja siin vaiheessa lähdettiinkin mökkiä kohti.  Mutta tulihan siellä mäkeä laskettua useampi tunti, puolen päivän jälkeen mentiin ja pikkaisen ennen viittä lähdettiin pois.

Nyt mies on vielä hiihtämässä murtsikoilla papan kanssa. Minä kävin tyttöjen kanssa äsken saunassa ja nyt olo on aika löllöinen laugh, loppu ilta löllöilyä ja huomenna taas lisää ulkoilua ja liikuntaa.

Täällä on oikein mukavaa smiley  !