Sunnuntaina juhlitaan. Tänään on päivä yhtä juhlaa. Aamu alkoi leivonnalla ja paikkojen järjestelyllä. Isot tytöt vei minikääpiön pihalle joten sainkin aika mukavasti kaikki tehty heti aamusella.  Puoli yhdeltätoista vanhin lähti pianotunnille ja minä aloin tekemään ruokaa. Ruuan jälkeen minikääpiön tanssi joka sekin oli yhtä juhlaa... pääsin meinaan piiiiiiitkästä aikaa höpöttelemään sen ajan yhden maailman ihanimman naisen kanssa ja tuo on sellaista arjen terapiaa ettei sen paremmasta väliä. Kiitsa Tarunen heart ja sen lisäksi minikääpiön esitys oli taas sydäntä lämmittävän ihana!!

Nyt sitten on minikääpiön tanssit tanssittu ja alkaa ihan oikeat juhlat, nimittäin keskimmäisen nimipäivä juhlat. Oikea päivä olisi vasta ensi viikolla mutta arkena ei ehdi juhlia joten juhlitaan siis tänään, mies tosin joutui lähtemään illaksi töihin mutta eiköhän me saada juhlittua (=syötyä liikaa) ilman häntäkin laugh. Tutut tervetuloa! !!!

Ihana viikonloppu on taasen ollut tytöt ovat olleet kilttejä (ja me aikuisetkin ihan kohtuu kilttejä smiley)  ja turhasta ei ole tarvinnut kenenkään kanssa vääntää mistään. Nyt kun tämä iltapäivä vielä kruunataan herkkujen mässäilyllä niin voi taas sanoa että viikko täynnä elämää, ehkä hieman kiireistä mutta kuitenkin mukavaa elämää takana. Ensi viikko ahkeroidaaan ja sitten on hiiihtoloma, JEEEEEE, koko perheen voimin yhteistä aikaa siis tiedossa ja KOKO VIIKOKSI, pelkkä ajatuskin saa suupielet kääntymään hymyyn. laugh