Eilen oli ihana päivä. Sunnuntai, aurinkoa, aikaa ja lasten kanssa touhuilua heart. IHANA KEVÄT!!!!!
Aamu alkoi kun nukuttiin pitkään. Mies tosin lähti töihin aamuvuoroon mutta me tytöt köllittiin. Minikääpiö tuli hieman ennen yhdeksää herättämään minut länttäämällä kolmevuotiaan paksut sormet naamaani ja antamalla märän pusun. Voi sitä rakkauden määrää jonka oikaan tuntea pikkuista ihmistä kohtaan.  
Samalla kun siinä köllittiin kertoi minikääpiö kerhokaverista joka ei tykkää hänestä... sad   En tiedä missä yhteydessä on tuo käynyt ilmi mutta tyttö on nyt useaan otteeseen kertonut apealla mielellä että  "se poika sanoi että se ei tykkää miusta, ei se varmaan edes halua sitten tulla mun synttäreille kun se sanoi ettei tykkää miusta...." Voi äidin sydämen palasia kun näkee että toisella on apea mieli.  Jopa koko kerhoon menoa tyttö mietti kun se aina sanoo ettei se tykkää miusta. Onneksi minikääpiön paraskaveri on kuitenkin kerhossa ja sen voimalla tyttö on sinne tänäänkin ihan mielellään lähdössä.  Juteltiin että kaikista ei voi tykätä ja kerroin että se on sen pojan häviö jos ei Iinasta tykkää ja käytiin läpi sitä ketkä kaikki hänestä tykkää ja lopulta kai tytölle jäikin ihan hyvämieli. (Tosin iltaan mennessä oli maininnut pojat TOSI monta kertaa ja aina muisti hokea että kun se ei tykkää miusta.... HUOH!!! MInä niin vihaan kiusaamista kaikissa muodoissa......)  Itse mietin vaan että nytkö se jo alkaa... ihmissuhde ongelmat.... eikö kolme vuotias ole hieman liian nuori niihin.. No oli miten oli, uskon että sain tytön päähän taouttua että se on tärkeä juuri tuollaisena kuin hän on ja hän saa olla juuri oma itsensä, jos joku ei hänestä tykkää niin se on sen toisen ongelma... Erinin sanoin:  
Ole, ole vaan, ihan sinä vaan, ja sanat tulee aikanaan
Ei oo mitään kaavaa parantaa haavaa, kun sydän on paikoiltaan
Ole vaan, sinä vaan
Ole vaan
Mutta takaisin mukavin asioihin...  Eli eilinen alkoi köllimisellä minikääpiön kanssa ja jatkui ulkoilulla, kirppispöydän järjestelyllä, minikääpiön tanssilla ja taas ulkoilulla, zumballa ja vielä iltalenkillä kera miehen. Aivan ihana päivä. Tuntui että oli sitä kaipaamaani aikaa ja kaikilla tuntui olevan mukavaa. Lapset keitti mutavelliä ja teki kurakakkuja yltä päältä mudassa ja koirakin piti pestä useaan otteeseen kun oli niin mutainen mutta voi sitä ilon ja riemun määrää mikä siitä mudasta lapset saa aikaan. smiley
Molemmilla isoila tytöillä oli kaverit mukana leikkimässä ja hienosti mahtui minikääpiö leikkeihin mukaan ja välillä hän pyöräily kotitiellä ja sitten taas syöksyi kuraveli hommiin... Ihana kun isommat ottaa hänet mukaan leikkeihin. heart

Tänään on arki taas. Aamusella kello soi kuudelta ja kävin hieman pinkomassa. Mukava aloitus taas aamulle. Tänään suunnitelmissa töitä, ja sen lisäksi iltapäivällä kun pääsen ajateltiin mennä uimaan. Isot toki menee nyt aamulla kouluun ja minikääpiö sinne kerhoon ja oivottavasti hänellä olisi siellä mukava päivä eikä tarvitsisi mitään kiusaamisia kuunnella.  Illalla aion uimisen jälkeen pitää liikunta vapaata ja on miehen vuoro päästä salille heiluttelemaan kahvakuulaa.  

Mutta aurinkoiselta  näyttää tämäkin aamu joten te jotka ette ole tuomittu sisätöihin niin NAUTTIKAA PÄIVÄSTÄ!!!!!