Viikonloppu takana. Itse oli jotenkin tosi väsy koko viikonlopun. Oikein mikään ei huvittanut, juoksemassa kävin pariin otteeseen mutta edes se ei nyt oikein maistunut hyvältä... Kumma kevät väsymys lienee... Mutta väsystä huolimatta koska sää on ollut mitä parhain on pari päivää mennyt ihan ulkoillen.

Lauantaina aamulla lapset lähti heti ulos ja minäkin sinne suuntasin heti kahvit juotuani. Käytiin tyttösten kanssa torilla syömässä perinteiset "possot" ja nautittiin auringon paisteesta. Samalla käväistiin kirppiksellä järjestelemässä ja kaupassa.  Yhdeltä alkoi isojen tyttöjen futis treenit ja me muut (mieskin oli tässä vaiheessa jo herännyt yövuoron jäljiltä) käytiin sillä aikaan etsimässä prismasta isoille säärisuojat ja jalkapallosukat. Turnaus on parin viikon päästä ja sinne ei ole asiaa ilman säärisuojia.  Loppu iltapäivä himmailtiin pihalla. Minä kävin juoksemassa ihan pikku lenkin mutta ei oikein päässyt juoksu fiilikseen, ei vaikka sää oli mitä mainioin. Mies paistoi kalaa ja perunoita muurikkapannulla ja niitä sitten herkuteltiin koko porukalla. Illalla tytöt simahti saunan jälkeen nopeasti ja  me mehen kanssa tuijoteltiin leffaa.

Tänään aamulla oli sovittu miehen kanssa että lähdetään heti aamusta juoksemaan. Tytöt jäi leikkimään kotiin ja lähdettiin heittämään pikkuinen lenkki.  Taas oli kaikki olo suhteet kohillaan jotta juoksun pitäisi kulkea mutta kun ei niin ei... Tai ihan ok:han se meni mutta semmoista whou fiilistä ei tullut missään vaiheessa. Matkaa kertyi reilu 5 km Ihan jees mutta jotakin jäi kuin uupumaan... No uudella innolla seuraavaan yritykseen.
Aamu lenkin jälkeen oltiin pihalla koko porukan voimin. Vanhin käväisi pianotunnilla ja sen jälkeen mentiin uimaan Inkeroisiin ja käytiin morjestamassa mummia ja pappaa ja samalla haettiin peräkärry kaatopaikka kuormaa varten. Loppupäivä menikin sitten ihan pihaillessa. Pikkuisen saatiin kaatiskuormaa tehtyä ja pikkuisen suunnitelmia rakennettavan pation suhteen, pikkuisen grillailua ja pikkuisen chilailua. Eli aika löllö möllö päivä. 

Nyt tytöt nukkuu, mies lähti salille ja mie olen ihan rättipoikki väsynyt. En tiedä mikä mokoma kevät väsy tämä on mutta saisi jo mennä pois.... Huomenna olisi taas työpäivä ja vappuaatto. Suunnitelmia ei huomiseksi ole jotan kivaa lasten kanssa töiden jälkeen ja jos tämä väsy jatkuu niin ajoissa ainakin nukkumaan.  Vappupäivänä ajateltiin lähteä Repovedelle kiertämään ketunlenkki (5km) , tytöt odottaa jo kovasti joten toivon että sää on suotuisa suunnitelmallemme.  Mutta nyt nukkumaan....