huh mikä päivä... Viime yön makasin ihan horkassa, kuume varmaan sahasi edes takaisin koska välillä oli kuuma ja välillä hiki vaan valui. Aamulla kuitenkin kuumemittari pysyi aisoissa ja olo oli lähinnä vaan nuutunut ja tukkoinen. Juoksun jätin suosiolla väliin ei olis pystynyt kyllä yhtään pinkomaan. 
Töissä olo oli ensin vain tukkoinen mutta jossakin vaiheessa tuntin kuinka kuume nousi tai ainakin paleli ja poskia kuumotti Sain kuitenkin oltua päivän töissä . Töissä oli jotenkin VAIKEA päivä, sen lisäks että olo oli kipeä niin KAIKKI piti vääntää ja kääntää ja tuntui että mikään ei onnistu. sad No niin se nyt kuitenkin välillä vaan on ja hengissä sinnittelin kuitenkin ja sen jälkeen kipitin viimeiseen urheilukouluun.
Ennen urkkakoulua mittasin kuumeen mutta juuri sillä hetkellä sitä ei ollut , hyvä niin koska tytöt olisi listineet minut jos ei olisi viimeiseen päivään päässyt. Ja oli minustakin kiva hyvästellä lapset, kesällä kun en ajatellut urheilukoulun ohjaajaksi lähteä ollenkaan.  Urheilukoulu olikin päivän paras hetki. smiley
Äsken kotiuduttiin  sieltä ja nyt tuntuu taas tosi kipeältä. Olo tilaa ei tietenkään ainakaan paranna pienoinen ahdistus joka seurasi kun olin jo ehtinyt innostua yhdestä jutusta mutta nyt se sitten ainakin siirtyy ja voi olla että jää kokonaan pois..... 45 työpäivää ennen kesälomaa indecision, jaksaa, jaksaa, jaksaa.... tsemppi päällä.

Mutta semmoista siis tällä kertaa, vaikea vaikea päivä ja sanottakoot että nyt olo vasta kaamea onkin. Päivän sinnittely on nostanut kuumeen Asteita ei ole kuin 37.8 mutta olo on P***KA ja nyt täytyy sanoa että pari muutakin juttua painaa mieltä tosi pahasti joten fyysisen olon lisäksi olo on heikko myös henkisesti... 
Nyt lapset nukkumaan ja itse huilimaan... jospa sitä olisi työkunnossa huomenna!!!